HIMOKSEN PÄÄSIÄINEN

HIMOKSEN PÄÄSIÄINEN

Tervetuloa viettämään pääsiäistä Himokselle! 26 rinnettä, 16 hissiä, 3 parkkia ja Lumilan tuubi- ja pulkkamäki kutsuvat ulkoilemaan ja pääsiäisen viettoon.

PÄÄSIÄISOHJELMAA

Pitkänäperjantaina vietetään perinteistä rinneriehaa poikkeusolot ja voimassa olevat rajoitukset huomioon ottaen. Luvassa on musiikkia, pientä kisailua ja naamiaiset. Naamiaiskisaan ilmoittaudutaan tänä vuonna nettisivujen välityksellä ja tuomaristo valikoi hahmojen joukosta voittajan sekä ilmoittautumisen yhteydessä ladattujen kuvien että rinnealueella näyttäytymisen perusteella.

Lauantaina voi osallistua hauskaan rinnesuunnistukseen nettisivujen välityksellä ja sunnuntaina Himosvuoren valloitukseen HimosVertikaalissa.

Test Center palvelee länsirinteillä perjantaina ja lauantaina klo 11 – 15. Testattavana ja myytävänä on sekä Rossignolin, Elanin että Nordican suksia.

RINTEIDEN AUKIOLOAJAT

Kiirastorstaina 1.4. lasketellaan länsirinteillä klo 10 – 19.30 ja pohjoisrinteillä klo 10 – 17.

Kaikki rinteet, parkit ja HimosLumila ovat avoinna perjantaista 2.4. – sunnuntaihin 4.4. klo 10 – 19.30.

Maanantaina 5.4. rinteet ovat avoinna klo 10 – 17.

LIPUNMYYNTI JA VUOKRAAMO

Lipunmyynti palvelee torstaina 1.4. länsirinteillä klo 19.30 saakka.

Perjantaista 2.4. – maanantaihin 5.4. hissilippuja voi ostaa lipunmyynneistä sekä länsi- että pohjoisrinteiltä. Hissiliput voi ostaa kätevästi myös ympäri vuorokauden avoinna olevasta nettikaupastamme. Hissilipun voi ladata omalle Axess-sirukortille myös Axess-automaattikassalla, joka sijaitsee länsirinteillä lipunmyynnin katoksen alla. Lipunmyynnin edessä on myös Pick Up Box -automaatti, josta voi tulostaa nettikaupasta tai automaattikassalta ostetun hissilipun.

Myös vuokraamopalvelut ovat saatavilla perjantaista 2.4. – maanantaihin 5.4. sekä länsi- että pohjoisrinteillä.

Uutena vuokraamon asiakkaana nopeutat asiointia kirjautumalla vuokraamonasiakkaksi ennakkoon. Vältät vuokraamon ruuhkaisimmat ajat asioimalla vuokraamoissa heti aamulla niiden auettua.

Vaihtoehtoisesti voit myös varata ja maksaa vuokravälineet perjantaille ja lauantaille ennakkoon. Settejä on varattavissa rajoitettu määrä ja ne noudetaan länsirinteiltä, Test Centerin yhteydessä olevalta noutopisteeltä.

Voit myös noutaa vuokravälineet pääsiäiseksi jo torstai-iltana klo 18.30 jälkeen ilman lisämaksua.

Länsirinteiden vuokraamosta voi lasketteluvälineiden lisäksi vuokrata mm. Tunturin sähköpyöriä, murtsikoita ja lumikenkiä.

Pelkät sauvat tai kypärän voi myös vuokrata länsirinteiden Ski Shopin kassalta. Huomioi, että pohjoisrinteiden vuokraamossa ei ole vuokrattavissa murtomaahiihtosuksia.

Pysäköintivinkki! Mikäli mukana on omat laskuvälineet ja hissilippu, voit myös pysäköidä Luoteisrinteiden alaosassa olevalle parkkipaikalle ja suihkia suoraan rinteeseen, hissien 5-6 ala-asemalle.

TAKE AWAY -RUOKAA JA LEVÄHDYSPAIKKOJA

Ravintolasulun aikana länsirinteiden HimosBistrosta voi ostaa mukaan mm. burgereita, kebabia, kahvilatuotteita ja mietoja alkoholijuomia. HimosCafésta, pohjoisrinteiden juurelta, voi ostaa mukaan mm. hodareita, keittoa, kahvilatuotteita ja mietoja alkoholijuomia. HimosBistro on avoinna aina länsirinteiden aukioloaikoina ja vastaavasti HimosCafé pohjoisrinteiden aukioloaikoina. HimosBuffet on ravintolasulun johdosta suljettu.

Aasialaisia makuja pääsiäiseen tarjoilee länsirinteiden äärellä sijaitseva ThaiQ-konttiravintola. Ravintola on avoinna torstaista sunnuntaihin klo 12-19.30 ja maanantaina klo 12-17.

Ravintola Rinteestä voi noutaa mukaan mm. lounasta, pizzoja ja wingsejä. Rinne palvelee länsirinteillä ja on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 12-20.

Rinnealueella, nuotiopaikoilla ja laavuilla on penkkejä, pöytä- ja tuolirymiä, joilla voi laskupäivän lomassa viettää taukoa ja nauttia myös omia eväitä. Ravintoloiden, rinnealueiden ja Lumilan WC-tilat ovat sulun aikana käytössä normaalisti.

HIIHTOKOULU PALVELEE

Hiihtokoulutunteja on tarjolla länsirinteillä yksityistunteina joko yhdelle tai useammalle saman seurueen jäsenelle. Vapaita tunteja voi tiedustella numerosta 040-5800902 tai hiihtokoulu@himos.fi. Hiihtokoulun myyntipiste sijaitsee Ski Shopin yhteydessä (kulku vuokraamon aulan kautta) ja kokoontumispaikka on länsirinteillä hissien 14-15 ala-aseman välittömässä läheisyydessä.

LATUTILANNE

Hiihtämään pääsee länsirinteiden alaosissa sijaitsevalla tykkilumiladulla ja länsirinteiden alaosissa aamuisin ennen klo 10. Pohjoisrinteiden päällä olevalla ladulla on paikoin maata näkyvissä, paikoin latu on vielä hiihdettävissä ja sitä kunnostetaan vielä pääsiäisen ajan. Jämsän ja Himoksen latutilanteen voi tarkistaa alueen latukartasta.

VINKIT TURVALLISIIN PÄÄSIÄISLASKUIHIN

Jotta pääsiäisen vietto sujuisi turvallisesti, muistathan rinteessä ja rinnepalveluita käyttäessäsi seuraavat asiat:

  • Lähde rinteeseen vain terveenä
  • Muista turvavälit sisällä ja ulkona
  • Muista käsi- ja yskimishygienia
  • Käytä maskia aina kun mahdollista, etenkin sisätiloissa
  • Hissiin vain oman seurueen kanssa
  • Asioi sisätiloissa ripeästi
  • Vältä ruuhkia

Olemme tehneet toimintaamme monia muutoksia mahdollisimman turvallisen laskettelun ja työntekijöidemme työturvallisuuden varmistamiseksi. Tehtyihin muutoksiin ja varotoimenpiteisiin voit tutustua tarkemmin Koronainfo-sivullamme.

Katso täältä ajankohtaiset aukioloajat ja rinnetiedot.

HYVÄÄ JA TURVALLISTA PÄÄSIÄISTÄ!

Julkaistu 29.3.