OPASTETUT E-FATBIKE RETKET

OPASTETUT E-FATBIKE RETKET

Himoksen polut ovat nyt timanttisessa kunnossa tunnelmalliseen talvipyöräilyyn. Vuokraa eFatbike länsirinteiden vuokraamosta ja lähde vaikka retkelle ohjaajan kanssa tutustumaan Himoksen hulppeisiin maisemiin. Pyörän vuokra kolmeksi tunniksi on 49 euroa.

Myös oppaita löytyy tietyille päiville, Gradian luontoliikuntaopiskelijoiden järjestäessä ohjattuja retkiä. Katso retkien ajankohdat tapahtumakalenterista.

Vuokraamon pyörät ovat Tunturi Tribe-merkkisiä, sähköavusteisia läskipyöriä. Sähkömoottori toimii avustuksena vain poljinliikkeen aikana, eli pyörällä poljetaan normaalisti. Pyörän sähköavustusta voi säätää kolmelle eri teholle, tai avustuksen voi vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois.

Fatbiken leveät renkaat mahdollistavat turvallisen pyöräilyn ympäri vuoden ja hiljainen sähköpyörä on täydellinen valinta luonnossa viihtyvälle!

Himoksen Paljakalla on parhaillaan unelmaolosuhteet talvipyöräilyyn. Noin 6 kilometrin pituista reittiää pidetään avoinna talkoovoimin. Karttoja voi tiedustella vaikkapa länsirinteiden vuokraamosta tai Test Centeriltä. Reitti soveltuu myös patikointiin.

Artikkeli on julkaistu 1.3.2022