Superior- ja Telemark-välineet

Superior- ja Telemark-välineet

SOLKIMONOT

Superior-tason solkimonomme soveltuvat hyvin aktiivilaskijan tarpeisiin.

Aktiivilaskijan monon tulee istua napakasti. Mono asettuu täydellisesti jalkaan, kun kaikki soljet on kiristetty sopiviksi ja jalka asettuu kantakuppiin. Aktiiviharrastajan monossa ei tulisi olla juuri ylimääräistä tilaa ja usein ennen monojen laittamista kiinni saattavat monot tuntua jopa hieman liian pieniltä. Valikoimastamme löytyy Rossignolin malleja sekä naisille että miehille.

Superior-monojemme flex on vaihtelevasti 70-90, flex-arvolla tarkoitetaan monojen joustavuutta. Solkimono flex-arvo vaikuttaa laskiessa tarkkuuteen, laskemisen tuntumaan ja voiman välittämiseen suksen kantille. Mitä joustamattomampi mono on, sitä suurempi on flex-arvo. Saatavuus monokokoina: 23.5-31.0

SUPERIOR-TASON SUKSET

Fiilistellen vai vauhdikasta leikkaavaa laskua? Superior -valikoimastamme löydät all-mountain ja on-piste sukset naisten ja miesten malleina sekä twintipit. Superior-suksemme vastaavat aktiivilaskijan tarpeisiin ja antavat laskupäivälle suorituskykyä ja vaihtelua. Muistathan, että voit kokeilla esimerkiksi eri mallia tai mittaa ja vaihtaa välineitä vuokrauksen aikana.

All-mountain – leveämpi suksi monipuoliseen käyttöön, erinomainen kaveri rinteessä esimerkiksi pehmeämmässä kelissä. Kalustossamme Elan Ristick 96 ja Rossignol Experience 84 useissa eri mitoissa.

On-piste rinnesukset ovat valinta silloin kun kaipaat vauhtikestävyyttä ja luonnetta. Nämä ovat tarkoitettu leikkaavaan laskuun kovalle pinnalle. Kalustostamme löytyy muun muassa seuraavia malleja useissa eri mitoissa: Rossignol Hero CA sekä Rossignol Pursuit 600 (basalt) ja Rossignol Pursuit 400. Erityisesti naislaskijoille sunnattuja rinnesuksia: Rossignolin Nova 6, Unigue 2 sekä 4 ja Famous 2.

TELEMARK – VAIHTELUA JA HAASTETTA RINNEPÄIVÄÄN

Vuokraamme Scarpan tellukenkiä. Tellusuksissamme on käytössä Rottefellan sidejärjestelmä.

Mielenkiintoisen lajin saloihin opastaa tarvittaessa hiihdonopettaja – voit tiedustella vapaita tunteja hiihtokoululta.

Päivitetty 19.11.2021