Lauta Carving, rinne hauskaa aikuisille

LAUANTAINA 12.3.2022

Haluatko pitää hauskaa rinteessä ja saada lisää nautintoa laudalla laskemiseen? Hiomalla omaa tekniikkaa leikkaavassa rinnelaskusta tulee lautailusta nautinnollisempaa ja turvallisempaa.

Kurssi on tarkoitettu jatkokurssiksi aikuisille jotka haluavat kehittää omaa leikkaavaa laskua ja rinnetemppuja ilman hyppyreitä ja raileja. Temppujen harjoittelu parantaa myös laudan hallintaa ääritilanteissa.

Kokeneiden lumilautaopettajien johdolla teemme harjoitteita, kuinka kantti saadaan puremaan rinteeseen ja käännös leikkaavaksi.

Kurssit ovat yksipäiväisiä.

Kurssin kesto on 3 tuntia, klo 10.30 – 13.30 (sis. kahvitauon n. 15 min.)

Kurssit toteutuvat kun niissä on vähintään 3 osallistujaa/kurssi. Maksimimäärä 6 osallistujaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu 24h ennen kurssin alkua.

Maksu paikan päällä hiihtokoulun toimistolla. Hiihtokoulun toimisto sijaitsee länsirinteillä Ski Shopin yhteydessä, käynti likuovista sisään.

Kurssimaksu 80 €/henkilö

Hintaan ei sisälly hissilippu eikä varusteet. Lippuja myynnissä lipunmyyntipisteissä ja nettikaupassa. Vuokratessasi varusteet, muista varata riittävästi aikaa vuokraamossa asiointiin. Vuokraamoon jonotetaan ulkona.

Kurssin peruutus kuluitta viimeistään 12h ennen kurssin alkua. Myöhemmin perutuista kursseista peritään peruutuskulut 50% kurssin hinnasta.

Lisätietoja puhelimitse 020 711 9100 tai 040 580 0902 ja sähköpostitse hiihtokoulu@himos.fi