AVOIMET TYÖPAIKAT HIIHTOKOULUSSA

AVOIMET TYÖPAIKAT HIIHTOKOULUSSA

Haemme hiihtokoulutoiminnan vastaavaa vakituiseen työsuhteeseen ja kausihiihdonopettajia määräaikaiseen työsuhteeseen.
Alla kuvaukset tehtävistä ja hakuohjeet. Paikat haettavissa 30.9. / 13.10. asti tehtävästä riippuen. Autamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja muissa käytännön järjestelyissä.

HIIHTOKOULUTOIMINNAN VASTAAVA

Etsimme Himokselle, Lumi-Suomen keskipisteeseen Hiihtokouluntoiminnasta vastaavaa vakituiseen työsuhteeseen ottamaan vastuuta Himoksen hiihtokoulutoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä.

Hiihtokoulutoiminnasta vastaavana pääset toteuttamaan ja kehittämään itseäsi monipuolisten työtehtävien parissa. Hiihtokoulutoimintaan liittyvien operatiivisten tehtävien lisäksi saat työskennellä esimerkiksi hiihtokeskuksen digitaalisen markkinoinnin, vastuullisuusasioiden tai välinevuokraamon palveluiden parissa – oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Pidät työssäsi yllä hyvää fiilistä ja huolehdit siitä, että onnistumme tuottamaan onnistuneita asiakaskokemuksia ja elämyksiä.

Etsimme tehtävään positiivista, toimeen tarttuvaa tiimipelaajaa, jonka hymy ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Olet kiinnostunut esihenkilövastuusta, asiakaspalvelusta ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää SHORY:n tai SHKY:n alppihiidossa ja/tai lumilautailussa suoritettua kurssia. Hallitset tietotekniikan perusteet ja puhut sujuvan suomen lisäksi myös englantia.

Mielenkiintoisen tehtävän ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi Himoksen kehittyvä matkailualue tarjoaa upeat puitteet tehdä töitä ja elää monipuolisten harrastusmahdollisuuksien keskellä ympäri vuoden, kuitenkin vain noin parin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveineen viimeistään 30.9.2023.

Autamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja muissa käytännön järjestelyissä. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa toimitusjohtaja Elsi Ojala, elsi.ojala@himos.fi tai p. 0400 542 632

KAUSIHIIHDONOPETTAJIA

Määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 23-24.

Työpaikkoja on tarjolla kahdelle opettajalle.

Kausiopettajana huolehdit opetuksen lisäksi tuntien ja kurssien varauksista sekä päivittäisistä toimistotehtävistä. Tarvittaessa toimit myös apuna välinevuokraamon ja ski shopin palveluiden parissa, hiihtokoulun myyntipisteen sijaitessa vuokraamon yhteydessä.

Etsimme tehtävään positiivisia ja organisointikykyisiä tiimipelaajia, joiden hymy ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Työssäsi tärkeintä on saada aikaan onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia ja onnistumisen elämyksiä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää SHORY:n tai SHKY:n alppihiidossa ja/tai lumilautailussa suoritettua kurssia. Hallitset tietotekniikan perusteet ja puhut sujuvan suomen lisäksi myös englantia.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi Himoksen kehittyvä matkailualue tarjoaa upeat puitteet tehdä töitä ja harrastaa, vain noin parin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 13.10.2023.

Palkkaus on Hiihtokeskusalan TES:n mukainen.

Autamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja muissa käytännön järjestelyissä. Työtehtävä alkaa ja päättyy sopimuksen mukaan, arviolta joulukuun alussa ja kestää maaliskuun loppuun.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa toimitusjohtaja Elsi Ojala, elsi.ojala@himos.fi tai p. 0400 542 632 tai Susanna Hietala, susanna.hietala@himos.fi, p. 040 759 7432