Lumi-Suomen keskipiste

Päivämatkat Helsingistä Himokselle – järjestää Lumiset ry. Linja-autot ovat tilausajoliikenteeseen tarkoitettuja autoja, joissa mm. wc, dvd ja ilmastointi sekä riittävät matkatavaratilat matkustajien suksien ja lumilautojen kuljetusta varten. Matka toteutuu, kun ilmoittautuneita matkustajia on 25 hlöä / reissu. Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää netissä www.lumiset.net tai puhelimitse 010 439 9402.

Päivämatkat Tampereelta Himokselle – järjestää Väinö Paunu Oy. Paunun Expressbus-vuorot lähtevät lauantaisin klo 8.00 ja sunnuntaisin klo 10.20 Tampereen linja-autoasemalta. Kotimatkalle Himokselta lähdetään lauantaisin klo 16.10 ja sunnuntaisin klo 17.10. Tampereen seudun koulujen loma-aikoina matkoja tehdään päivittäin. Katso lisää ja tilaa oma matkasi!

Päivämatkat Vimpelistä ja Alahärmästä Himokselle – järjestää Härmän Liikenne Oy. Härmän Liikenteen bussit kulkevat kahta eri reittiä, toinen lähtee Vimpelistä ja toinen Alahärmästä. Lähtö Alahärmästä klo 6.45 ja Vimpelistä 8.20. Kotimatkalle Himokselta lähdetään molemmissa reiteissä 18.30. Matka toteutuu, kun ilmoittautuneita matkustajia on 25 hlöä / reissu. Varaukset viimeistään 3 vrk ennen lähtöä. Katso lisää ja tilaa oma matkasi!

Onnibus pysähtyy Turku-Tampere-Jyväskylän -linjalla 9-tiellä Himoksen kohdalla. Katso aikataulut ja varaa oma matkasi!

Himokselle ja Jämsään pääsee kätevästi myös junalla.

Jämsän rautatieasemalta ja keskustasta on Himokseen bussiyhteys. Katso Jämsä-Himos Aikataulu

Himoksen Aluetaksi Oy, taksipalvelua 8-hengelle Himoksen alueella. Tilaa numerosta 0400 342 121. www.himoksenaluetaxi.com