LAPSIPERHEEN HIMOS

Superit edut alle 7-vuotiaille!

Alle 7-vuotiaat vieraamme:

  • laskettelevat ilmaiseksi kaikissa rinteissämme (paitsi Lumilassa) rinnelipullisen vanhemman seurassa
  • ruokailevat ilmaiseksi HimosBuffetin lounaspöydässä ja HimosCafén keittobuffetissa lounas- tai keittobuffetin ostavan vanhemman seurassa
  • saavat tunnin ilmaisen välinevuokrauksen Himoksen vuokraamosta. Lumilaan tarvitaan voimassaoleva aluelippu.

HimosLumila – koko perheen lumimaailma, siellä viihtyy koko perhe!

Himoksen uudessa, noin kahden hehtaarin kokoisessa, Lumilassa, riittää puuhaa koko päiväksi! Alueella on neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä niin suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla kuin tubing-renkaalla laskemiseen Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat Peikkorinne 1 ja 2, Joonan kumpu sekä entinen pulkkamäki. Lisäksi alueella on kaksi uutta laskettelurinnettä, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne. Alueella on myös leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. Eväitä voi mukavasti nauttia kolmella laavulla. Alueelta löytyy myös WC-tilat vaipanvaihtotasoineen.

Lumilaan pääsee aina voimassaolevalla hissilipulla (ei kertanousulipuilla). Lumilan aluelippuja voi ostaa lipunmyynnistä. Päivälipun hinta on lippukassalla 12 eur (ei sisällä sirua). Omalle sirukortille ladattuna lipun hinta on lippukassalla 10 eur.

Lumilassa on myös pulkkia asiakkaiden käytössä. Kun tuubi- ja pulkkamäki saadaan käyttöön, asiakkaiden käyttöön tulee myös rattikelkkoja ja tuubeja.

Huomioithan, että alle 7-vuotiaat viettävät aikaa Lumilassa vain huoltajan valvonnassa. Alle 4-vuotiaat touhuavat veloituksetta Lumilan aluelipun tai voimassaolevan hissilipun omaavan huoltajan seurassa.