LAPSIPERHEEN HIMOS

Superit edut alle 7-vuotiaille!

Alle 7-vuotiaat vieraamme:

  • laskettelevat ilmaiseksi kaikissa rinteissämme (paitsi Lumilassa) rinnelipullisen vanhemman seurassa
  • saavat tunnin ilmaisen välinevuokrauksen Himoksen vuokraamosta. Lumilaan tarvitaan voimassaoleva aluelippu.

HimosLumila – koko perheen lumimaailma, siellä viihtyy koko perhe!

Noin kahden hehtaarin kokoisessa HimosLumilassa riittää puuhaa koko päiväksi! Alueella on neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä niin suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla kuin tubing-renkaalla laskemiseen. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat harjoittelurinteet Peikkorinne 1 ja 2, Joonan kumpu, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne. Rinteiden päälle laskettelijoita vievät Peikkosompa, Peikkonaru, Peikkomatto ja katettu mattohissi, Peikkometro. Alueella on myös leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen sekä karuselli. Eväitä voi mukavasti nauttia kolmella laavulla. Alueelta löytyy myös WC-tilat vaipanvaihtotasoineen.

Lumilaan pääsee aina voimassaolevalla kausikortilla ja hissilipulla (ei kertanousulipuilla). Lumilan aluelippuja voi ostaa lipunmyynnistä. Lue lisää Lumilan lipuista >

Pääsymaksuun sisältyy Lumilan pulkkien, rattikelkkojen, liukumattojen ja tuubien vapaa käyttö. Huomioithan ruuhkaisina aikoina, että laskuvälineet kiertävät kaikkien käytössä.

Alle 7-vuotiaat viettävät aikaa Lumilassa vain huoltajan valvonnassa. Alle 4-vuotiaat touhuavat veloituksetta Lumilan aluelipun tai voimassaolevan kausikortin tai hissilipun omaavan huoltajan seurassa.

Isovanhemmat veloituksetta maksavan aluelipullisen tai alle 4-v. kanssa.

Alkukaudesta rajoitettu määrä rinteitä käytössä.

Tarkista Lumilan rinteiden ja hissien aukioloajat rinneinfosta.