HIIHTOKOULU

HINNASTO | KAUSI 23/24

Kesto
Min. oppilasmäärä
Max. oppilasmärä
Perushinta
Lisähinta/oppilas
45 min1360 € / ensimmäinen oppilas30 €
90 min13110 € / ensimmäinen oppilas50 €
90 min x (4-6) oppilasta46250 € / 4-6 oppilasta0 €
Kesto
Min. oppilasmäärä
Max. oppilasmäärä
Perushinta
Lisähinta/oppilas
90 min avoin suksiryhmä3845 €45 €
90 min avoin lautaryhmä3645 €45 €


Ilmoittaudu avoimille ryhmätunneille sähköpostitse hiihtokoulu@himos.fi tai soittamalla 040 580 0902.

Laskettelija osallistuu hiihdonopetukseen omalla vastuulla ja laskettelijan tulee itse huolehtia siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.

Hiihtokoulun tunnit ja kurssit maksetaan ennen tunnin tai kurssin alkamista.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kurssi- ja yksityistuntien varaukset tulee perua viimeistään 24h ennen ajankohtaa. Hiihtokoululla on oikeus periä sovittu kurssimaksu ja yksityistuntien hinta kokonaisuudessaan, jos kuluttaja ei saavu ajallaan sovittuun opetuksen aloituspaikkaan tai jättää kokonaan saapumatta.

TERVETULOA HIIHTOKOULUUN!

Hiihtokoulu palvelee länsirinteillä, katso tarkemmat ajat aukioloajoista. Länsirinteiden ollessa suljettuna, opetusta on saatavilla myös pohjoisrinteillä ennakkovarauksella.

Hiihtokoulun toimisto sijaitsee Ski Shopin yhteydessä, HimosBistron pohjakerroksessa. Hiihtokoulun kokoontumispiste on hissien 14-15 ala-aseman läheisyydessä ja tunnistat sen hiihdonopettajien taukotilan katolla olevasta Hiihtokoulu-kyltistä.

Huomioithan, että Himoset Hiihtokoululla on sopimus opetustoiminnan harjoittamisesta Himoksen rinteillä. Mikäli ryhmällänne on mukana oma hiihdonopettaja, sovithan asiasta ennakkoon varauksen yhteydessä.

Koulujen hiihdonopetushinnat arkipäivinä kouluryhmät sivuilta.

Seuraa hiihtokoulua Instagramissa @hiihtokouluhimoset

SOPIMUSEHDOT

Noudatamme toiminnassamme SHKY:n ja Kuluttajaviraston välisiä hiihtokouluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot ovat saatavilla hiihtokoululta ja SHKY:n verkkosivuilla www.ski.fi.
Sopimusehtojen mukaisesti hiihtokoululla ei ole velvollisuutta palauttaa ennakkoon maksettua kurssimaksua muuten kuin sairastapauksissa.
Hiihtokoululla on oikeus periä sovittu kurssimaksu kokonaisuudessaan, jos kuluttaja ei saavu ajallaan sovittuun opetuksen aloituspaikkaan tai jättää kokonaan saapumatta (pois lukien sairastapaus).

HYVÄKSYTYT MAKSUVÄLINEET

Käteinen ja yleisimmät pankki- sekä luottokortit.
Hiihtokoulutuntia ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä eikä mobiilisovelluksilla.

AJANVARAUS

Kysy vapaita aikoja hiihtokoulun toimistolta, sähköpostitse hiihtokoulu@himos.fi tai
soita 020 711 9119 / 040 580 0902.

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.

Mikäli olet kiinnostunut hiihdonopettajan työstä etenkin viikonloppuisin ja loma-aikoina, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hiihtokoulu@himos.fi