Himos on suomalainen perheyritys

Himos-Yhtiöt Oy on Juhani Ojalan ja Päivi Kuokkasen v. 1984 perustama yksityinen perheyhtiö. Hiihtokeskustoiminta käynnistyi Hiihtokoulurinteessä pohjoisrinteillä Tapaninpäivänä 1984. Virallisia avajaisia vietettiin 29. joulukuuta 1984 nopeuslaskulegenda Kalevi ”Häkä” Häkkisen suorittaessa juhlallisen avauslaskun. Paljon on vuoria valloitettu ja vuosia kulunut sen jälkeen. Rinteitä on laajennettu ja hissejä rakennettu moninkertainen määrä alkuvuosista. Vuoden vaihteessa 2014 juhlimme Himoksen 30-vuotissynttäreitä. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin myös Himottu vuori -historiikki, tarina Himoksen laskettelun vuosista. Kirjaa voi ostaa Ski Shopista ja nettikaupasta talvikauden aikana. Operatiivisesta toiminnasta vastaavat nykyään Juhani Ojalan lapset, toimitusjohtaja Elsi Ojala ja liiketoimintajohtaja Jouni Ojala. Juhani Ojala ja Päivi Kuokkanen ovat edelleen mukana kehitystyössä ja Juhani Ojala toimii Himos-Yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Juhani Ojalan ja Päivi Kuokkasen poika Joona Ojala tutustuu yrityksen toimintaan opiskelujensa ohella.

Himosta on aina rakennettu aina lajin harrastajien parasta tavoitellen. Positiivinen asiakaspalaute on ollut kannustavaa. Himos komeilee tutkimusten mukaan edelleen, oikullisista talvistakin huolimatta, valtakunnan terävimmässä kärjessä. Hissiliikevaihdoltaan Himos on Suomen 4. suurin keskus. Himos on palkittu lisäksi Vuoden Hiihtokeskus -tittelillä 1995, 2001 ja 2022. 

Työllistämme vakituisesti ympäri vuoden 19 henkilöä ja talven aikana laskettelijoita palvelee lisäksemme noin 120 kausityöntekijää. 

Tavoitat meidät puhelimitse 020 711 9100 tai sähköpostilla  etunimi.sukunimi@himos.fi.