SNOW PARKIT – TARKISTA AUKIOLO RINNEINFOSTA

Himoksen parkeissa on vaihtoehtoja kaikille parkkilaskemisesta kiinnostuneille. Aloittelijoiden temput treenataan länsirinteillä Murrin Streettiksen junnutasoisilla hyppyreillä ja presseillä. Lisähaasteita kokeneemmille laskijoille löytyy länsirinteiden Mountain Dew Snow Parkista ja pohjoisrinteiden Mountain Dew Rail Parkista.

Kaikki Himoksen suorituspaikat suunnitellaan yhdessä aktiivilaskijoiden kanssa, ja rinneväki pitää ne turvallisessa kunnossa pitkin talvea.

Muistathan valita suorituspaikat oman taitotasosi mukaan ja tutustua niiden erityispiirteisiin sekä olosuhteisiin aina ennen ensimmäistä hyppyä!

Snow Parkin säännöt

  1. Tutustu suorituspaikkoihin ennen käyttöä.
  2. Varmista alastulon vapaus.
  3. Pysähdy vain paikkoihin, mistä sinut huomataan. Älä pysähdy hyppyreiden alastuloihin.
  4. Valitse suorituspaikka taitotasosi mukaan.
  5. Huomioi keliolosuhteet.
  6. Ylhäältä tuleva on väistämisvelvollinen.

Fiksu käyttää kypärää sekä muita suojavarusteita! Parkkeihin mennessä ja hisseille siirtyessäsi huomioi aina myös muut rinteessä olevat laskettelijat!

Murrin Streettis

Murrin streettis on suunnattu aloitteleville parkkilaskijoille, mutta tarjoaa samalla hauskaa jibbailua myös kokeneemmalle laskijalle. Pienet hyppyrit loivilla alastuloilla, sekä helpot pressit ja reilit takaavat nopean hissikierron kanssa enemmän kivaa ja vähemmän kuumotusta. Tämä on oikea paikka tutustua parkkilaskuun.

Mountain Dew Rail Park

Painopiste on nimensä mukaisesti liuku obstaakkeleissa, mutta osuu laskulinjoille myös pienempiä boxeja. Samalla pöydällä on useampi obstaakkeli, jolloin laskija voi valita taitotasoon sopivaa rautaa tai pressiä.  Ylös pääsee ankkurihissillä tai kahden hengen tuolihissillä.

Mountain Dew Snow Park

Hyppypainotteinen Mountain Dew -snowpark tarjoilee isoa ilmaa kokeneille laskijoille. Kaksi isoa hyppypöytää kahdella erikokoisella nokalla, sekä ala- ja yläosan keskikokoiset boxit ovat suunnattu osaaville park laskijoille. Täällä laskevan tulee ymmärtää snowparkien pelisäännöt, sekä muuttuvien lumi- ja sääolosuhteiden vaikutus suorituksiin.

Virallinen yhteistyökumppanimme