PARKIT

WEST PARK

Alkukaudesta West Park tarjoilee monipuolisen kattauksen laskettavaa kaikentasoisille parkkilaskijoille. Halusimme parkin, jossa on helppo ja turvallinen polku kehittyä parkkilaskemisessa. Parkista löytyy useampi linja, jotka on suunniteltu taitotason mukaan. Voit harjoitella kyllästymättä koko päivän tai viikonlopun, sillä laskulinjoja ja vaihtoehtoja on varmasti tarpeeksi. 

Aloittelijoille löytyy pressejä ja pikku bokseja, joissa pääsee tutustumaan parkkilaskemiseen. Kehittyneelle laskijalle löytyy harjoittelulinja. Pääset treenaamaan uusia temppuja muoviputkiin, mataliin reileihin, sekä löytyy linjalta myös oma manupöytä.

Parkki konkareille on haastavampi reiliparkki josta löytyy mielenkiintoisia reililinjoja ja spesiaalimpia reilejä. Parkin linjoja on mahdollista laskea ristiin turvallisesti, joten ei muuta kuin mielikuvitus käyttöön ja löytämään oma mieleisesi linja parkista! 

North Parkin auettua West Park muutetaan junioreille ja aloittelijoille suunnatuksi isoksi kokonaisuudeksi.

NORTH PARK

Pohjoisrinteiden North Park saa sinut ihmettelemään. Ollaanko me eteläisessä Keski-Suomessa? Laskettavaa ja tilaa löytyy niin paljon, että ei ole ennen Keski-Suomen kukkuloilla nähty! North Parkia on lähivuosina lähdetty kehittämään ja laajentamaan isoksi parkki kokonaisuudeksi, jota kannattaa tulla laskemaan kauempaankin. Suunnittelussa on otettu huomioon kaikki taitotasot. Kaikilla tarkoitetaan tässä myös niitä Suomen kovimpia! Parkista löytyy uusi boksilinja, kattava treenilinja ja paljon luottorautoja. Pitkä ja kattava pro-linja tarjoaa todella mielenkiintoisia ja spesiaalimpia reili vaihtoehtoja sekä muotoja. Junioreille ja aloittelijoille löytyy parkista oma alue, missä on pienempiä bokseja sekä pressejä.

Tässä parkissa on hyvä ottaa mielikuvitus käyttöön ja etsiä itsellensä useita mieleisiä linjoja. Nähdään parkeilla!