SNOW PARKIT – TARKISTA AUKIOLO RINNEINFOSTA

Snow Parkin säännöt

  1. Tutustu suorituspaikkoihin ennen käyttöä.
  2. Varmista alastulon vapaus.
  3. Pysähdy vain paikkoihin, mistä sinut huomataan. Älä pysähdy hyppyreiden alastuloihin.
  4. Valitse suorituspaikka taitotasosi mukaan.
  5. Huomioi keliolosuhteet.
  6. Ylhäältä tuleva on väistämisvelvollinen.

Fiksu käyttää kypärää sekä muita suojavarusteita! Parkkeihin mennessä ja hisseille siirtyessäsi huomioi aina myös muut rinteessä olevat laskettelijat!

Murrin Streettis

Murrin Streettis tarjoilee monipuolisen kattauksen laskettavaa kaikentasoisille parkkilaskijoille. Streettiksen parkissa on helppo ja turvallinen polku kehittyä parkkilaskemisessa. Parkista löytyy useampi linja, jotka on suunniteltu taitotason mukaan. Voit harjoitella kyllästymättä koko päivän tai viikonlopun, sillä laskulinjoja ja vaihtoehtoja on varmasti tarpeeksi.

Aloittelijoille löytyy leveitä pressejä ja pikku nokkia, joissa pääsee tutustumaan parkkilaskemiseen. Kehittyneelle laskijalle löytyy todella kattavat harjoittelulinjat. Pääset treenaamaan uusia temppuja muoviputkiin ja kapeampiin presseihin, ja linjalta löytyy myös oma manupöytä.

Parkkikonkareille on tarjolla haastavampi reililinja, josta löytyy mielenkiintoisia linjoja manupöydillä ja muilla hauskoilla herkuilla. Parkissa on myös mahdollista laskea linjoja ristiin turvallisesti, joten ei muuta kuin mielikuvitus käyttöön ja etsi omaa suosikkilinjaa parkista!

Mountain Dew Rail Park

Painopiste on nimensä mukaisesti liuku obstaakkeleissa, mutta osuu laskulinjoille myös pienempiä boxeja. Samalla pöydällä on useampi obstaakkeli, jolloin laskija voi valita taitotasoon sopivaa rautaa tai pressiä.  Ylös pääsee ankkurihissillä tai kahden hengen tuolihissillä.

Mountain Dew Snow Park

Hyppypainotteinen Mountain Dew -snowpark tarjoilee isoa ilmaa kokeneille laskijoille. Kaksi isoa hyppypöytää kahdella erikokoisella nokalla, sekä ala- ja yläosan keskikokoiset boxit ovat suunnattu osaaville park laskijoille. Täällä laskevan tulee ymmärtää snowparkien pelisäännöt, sekä muuttuvien lumi- ja sääolosuhteiden vaikutus suorituksiin.

Virallinen yhteistyökumppanimme

PARKKIKOULU alkaa tiistaina 11.1.2022 – Lue lisää