YRITYKSET JA YHDISTYKSET │ KAUSI 19/20

Vietä hauska talvipäivä Himoksella! Meillä pääset nauttimaan laskettelusta ja mukavasta yhdessäolosta hyvin hoidetuilla rinteillä, Lapin tuntureiden veroisissa maisemissa.

Ryhmäalennus edellyttää, että ryhmässä on vähintään 15 maksavaa ja yksi henkilö lunastaa kortit.

Tarjoamme matkanjohtajalle ja bussinkuljettajalle ilmaiset hissinousut ja lounasliput (ei siirrettävä etuus), mikäli ryhmässä on vähintään 25 maksavaa asiakasta.

Varaathan liput ennakkoon, jotta asiointinne sujuisi mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Alla muutamia esimerkkejä hinnoistamme. Mikäli suunnittelet matkaa Himokselle, otathan aina yhteyttä ennakkoon soittamalla puh. 020 7119 100 tai sähköpostilla myynti@himos.fi.

Alle 7-vuotiaat laskettelevat aikuisen seurassa kypärä päässä ilmaiseksi kaikilla rinteillämme (paitsi Lumimaassa). Lumilassa alle 7-vuotiaat viettävät aikaa vanhemman valvonnassa. Alle 4-vuotiaat touhuavat veloituksetta Lumilan aluelipun tai voimassaolevan hissilipun omaavan vanhemman seurassa.

HISSILIPUTAikuiset Lapset 7-11-v.,
Seniorit 65+
3 tuntia36 €21,50 €
Iltakortti
klo 15.30-19.30
27 €16 €
1 päivä38 €23,50 €

Varustevuokrien ryhmäalennus edellyttää, että ryhmä on varanut välineet etukäteen ja yksi henkilö maksaa kaikki varustevuokrat kerralla.

Välinevuokraajista tarvitsemme seuraavat tiedot: ryhmän nimi, tulopäivä, vuokraajien nimet, painot, pituudet, kengän koot ja varustetyypit (laskettelu/telemark/lautailu/maastohiihto). Varustelista tulee toimittaa meille viimeistään 3 päivää ennen saapumista sähköpostilla vuokraamo@himos.fi.

VÄLINEVUOKRAUS /
SETTI
AikuisetAikuisetLapset 0-11-v.Lapset 0-11-v.
Laskettelu-, lumilauta-,
telemark- ja
maastohiihtosetti
StandardSuperior*StandardSuperior*
3 tuntia28 €35 €14 €22 €
Ilta
klo 15.30-19.30
23 €29 €14 €18 €
1 päivä33 €42 €22 €26 €

*Aikuisten superior-setit saatavilla lasketteluun. Lasten superior-seteistä twintip-sukset. HUOM! Lasten setit alle 12-v sisältävät kypärän. Aikuisten settiin kypärä + 5 €/päivä. Voit vuokrata myös pelkät sukset, monot, sauvat, laudan ja kypärän! Kysy lisää vuokraamosta!

HIIHTOKOULUKestoHinta
OPETUS
– ryhmän tason mukaan
– 4-10 hlöä/ryhmä
90 min.220 €
OHJELMAPALVELUT
– Rinnesuunnistus,
leikkimieliset kilpailut jne.
45 min.alkaen 90 €

Kysy vapaita aikoja hiihtokoulun toimistolta, sähköpostitse hiihtokoulu@himos.fi tai soita 040 554 2972. Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.

RINNERAVINTOLATAikuinenLapsi 0-11-v.
HimosBuffet, länsirinteet,
lounasbuffet
12,90 €8,90 €
HimosCafe, pohjoisrinteet,
keittobuffet
10,90 €7,90 €
Ravintolasetelitalkaen 5,00

Lounaslipukkeet tai ravintolarahat ovat helppo tapa huolehtia seurueesi ravintolapalveluista. Varaa ryhmällesi lounaslipukkeet haluamaasi ravintolaan tai hanki 5, 8 tai 10 euron arvoisia ravintolaseteleitä.

TOIMITUSEHDOT

  • Pidätämme oikeuden määrätä, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloisenkin sesongin ja sään mukaan käytössä.
  • Useamman päivän hissiliput on aina käytettävä peräkkäisinä päivinä (poikkeuksena 3/5 ja 5/7 hissiliput).
  • Kaikki hissiliput ovat firmakorttia ja vanhempainkorttia lukuun ottamatta henkilökohtaisia. Lippujen käyttöä valvotaan mm. lippuporteilla. Mikäli korttia käyttää muu kuin lipun omistaja, peritään 150 euron tarkastusmaksu.

Noudatamme toiminnassamme SHKY:n ja Kuluttajaviraston välisiä laskettelupalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot ovat saatavissa lipunmyynnistämme ja SHKY:n verkkosivuilla www.ski.fi.

SOPIMUSEHDOT

Hiihtokeskuspalveluiden sopimusehdotVälinevuokraamojen sopimusehdotHiihtokoulujen sopimusehdot

HYVÄKSYTYT MAKSUVÄLINEET

Käteinen ja yleisimmät pankki- sekä luottokortit. Laskutusmyynnistä voit sopia varauksen yhteydessä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oikeudet muutoksiin pidätetään.