Työnhaku kaudelle 23/24 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille.

MEILLÄ ON SINULLE TÖITÄ TALVEKSI!

Haemme jälleen Himokselle määräaikaiseen työsuhteeseen hiihtokeskus- ja ravintolatyöntekijöitä talvikaudelle 2023-2024.
Töitä on tarjolla hisseillä, lumetuksessa, rinne-ensiavussa, lipunmyynnissä, vuokraamossa, rinneravintoloissa ja hiihtokoulussa. Töitä on tarjolla arkisin, viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Odotamme sinulta:

  • Joustavuutta, reippautta ja positiivista asiakaspalveluasennetta
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Suomen- ja englanninkielentaitoa, muu kielitaito luetaan eduksi
  • Edellytämme vähintään 17-vuoden ikää (hissityöntekijä, lumettaja, tarjoilija työtehtävissä 18-vuoden ikää)

Eduksi luetaan haettuun työtehtävään liittyvä aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen työympäristön
  • Mukavan työilmapiirin ja kivat työkaverit
  • Mahdollisuuden oppia uutta
  • Hyvät harrastusmahdollisuudet ja henkilökuntaedut

Työ on määräaikainen, poikkeuksena hiihtokoulutoiminnan vastaava, ja alkaa sopimuksen mukaan kauden alkaessa, lumettajilla aikaisemmin. Työtehtäviin ja alueen muihin palveluihin perehdytetään kauden alkaessa. Palkkaus on TES:n mukainen. Tavoitteenamme on olla savuton työpaikka. Lisätietoa tehtävistä saat soittamalla numeroon 020 711 9100.

Tutustu työnkuvauksiin ja täytä hakemus 22.10.2023 mennessä.

Kaikki hakijat saavat tiedon valinnoista viimeistään marraskuun aikana.

Hissityöntekijä työskentelee ulkona. Työnkuvaan kuuluu hissien valvonta ja asiakkaiden palvelu sekä muut rinnepalveluihin liittyvät avustavat työt. Työajat työtehtävien mukaan pääsääntöisesti klo 8-20 välisenä aikana.

Lumettaja työskentelee ulkona ja työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työnkuvaan kuuluu lumitykkien, letkujen, kaapeleiden siirtelyä ja valvontatehtäviä. Työvuorot ovat klo 07-19 tai klo 19-07. Osa lumettajista jatkaa lumetuksen päättyttyä hissityöntekijöinä, jolloin työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-20 välisenä aikana.

Lipunmyyjä työskentelee lipunmyynti- ja infopisteissä asiakaspalvelijana. Työnkuvaan kuuluu hissilippujen myynnin lisäksi, hiihtokeskuksen puhelinvaihteen hoito sekä caravanpaikkojen myynti ja vastaanotto. Rahankäsittely ja aikaisempi kassatyöskentely on eduksi. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 9-19.30 välisenä aikana.

Vuokraamotyöntekijä työskentelee asiakaspalvelijana osana vuokraamon tiimiä. Valitsemme ja säädämme jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivat välineet mukavaan laskupäivään. Työnkuvaan kuuluu lisäksi SkiShop tuotteiden myynti, pienet välineiden huolto- ja korjaustoimenpiteet, hiihtokeskuksen puhelinvaihteen hoito sekä yleinen asiakkaiden neuvonta. Rahankäsittely, aikaisempi kassatyöskentely ja kiinnostus laskettelun harrastamiseen on eduksi. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 9-20 välisenä aikana.
Sali- ja keittiöapulaisen työnkuvaan kuuluu siisteyden ylläpitäminen, astioiden blokkaus ja tiskaaminen sekä avustavat keittiö- ja salityötehtävät. Työ on asiakaspalvelua ja työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-22 välilsenä aikana.

Tarjoilijan työ on asikaspalvelua ja myyntityötä kassalla. Työnkuvaan kuuluu myös tavaratilauksien vastaanottaminen, siisteyden ylläpitäminen, astioiden blokkaus ja tiskaus. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-22 välisenä aikana.

Kokin työ on pääasiassa erilaisten ruokien valmistusta ravintoloissamme (lounas, fast food, keittolounas). Työnkuvaan kuuluu myös vitriinituotteiden valmistus ja esillelaitto, tavaratilausten vastaanottaminen sekä keittiön puhtaanapito ja tiskaaminen. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-22 välisenä aikana.

Palkkaus ja muut mahdolliset lisätiedot
Susanna Hietala, Ravintolapäällikkö
Puh. 040- 759 7432
Sposti. susanna.hietala@himos.fi
Rinne-ensiapupäivystäjä työskentelee asiakkaiden parissa tai ensiapupisteillä. Ea-päivystäjää kutsutaan radiopuhelimella ja hän liikkuu yleensä tela-alustaisella mönkijällä. Ea-päivystäjä voi tilanteen niin salliessa auttaa henkilökuntaa myös muissa hiihtokeskuksen työtehtävissä. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 10-19.30 välisenä aikana. Arvostamme pelastus- ja hoitoalan ammattitaitoa. Työaikojen laadinta mahdollistaa työskentelyn myös oman toimen ohessa.
Hiihtokoulutoiminnan vastaava (vakituinen työsuhde)

Etsimme Himokselle, Lumi-Suomen keskipisteeseen Hiihtokouluntoiminnasta vastaavaa vakituiseen työsuhteeseen ottamaan vastuuta Himoksen hiihtokoulutoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä.


Hiihtokoulutoiminnasta vastaavana pääset toteuttamaan ja kehittämään itseäsi monipuolisten työtehtävien parissa. Hiihtokoulutoimintaan liittyvien operatiivisten tehtävien lisäksi saat työskennellä esimerkiksi hiihtokeskuksen digitaalisen markkinoinnin, vastuullisuusasioiden tai välinevuokraamon palveluiden parissa – oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Pidät työssäsi yllä hyvää fiilistä ja huolehdit siitä, että onnistumme tuottamaan onnistuneita asiakaskokemuksia ja elämyksiä.

Etsimme tehtävään positiivista, toimeen tarttuvaa tiimipelaajaa, jonka hymy ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Olet kiinnostunut esihenkilövastuusta, asiakaspalvelusta ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää SHORY:n tai SHKY:n alppihiihdossa ja/tai lumilautailussa suoritettua kurssia. Hallitset tietotekniikan perusteet ja puhut sujuvan suomen lisäksi myös englantia.

Mielenkiintoisen tehtävän ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi Himoksen kehittyvä matkailualue tarjoaa upeat puitteet tehdä töitä ja elää monipuolisten harrastusmahdollisuuksien keskellä ympäri vuoden, kuitenkin vain noin parin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2023.

Autamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja muissa käytännön järjestelyissä. Työtetävä alkaa sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa toimitusjohtaja Elsi Ojala, elsi.ojala@himos.fi tai p. 0400 542 632

Himos hiihtokoulu lautaopetus
Kausihiihdonopettajia

Etsimme Himokselle, Lumi-Suomen keskipisteeseen kausiopettajia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 23-24.

Työpaikkoja on tarjolla kahdelle opettajalle.

Kausiopettajana huolehdit opetuksen lisäksi tuntien ja kurssien varauksista sekä päivittäisistä toimistotehtävistä. Tarvittaessa toimit myös apuna välinevuokraamon ja ski shopin palveluiden parissa, hiihtokoulun myyntipisteen sijaitessa vuokraamon yhteydessä.

Etsimme tehtävään positiivisia ja organisointikykyisiä tiimipelaajia, joiden hymy ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Työssäsi tärkeintä on saada aikaan onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia ja onnistumisen elämyksiä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää SHORY:n tai SHKY:n alppihiidossa ja/tai lumilautailussa suoritettua kurssia. Hallitset tietotekniikan perusteet ja puhut sujuvan suomen lisäksi myös englantia.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi Himoksen kehittyvä matkailualue tarjoaa upeat puitteet tehdä töitä ja harrastaa, vain noin parin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 13.10.2023.

Palkkaus on Hiihtokeskusalan TES:n mukainen.

Autamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja muissa käytännön järjestelyissä. Työtehtävä alkaa ja päättyy sopimuksen mukaan, arviolta joulukuun alussa ja kestää maaliskuun loppuun.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa toimitusjohtaja Elsi Ojala, elsi.ojala@himos.fi tai p. 0400 542 632 tai Susanna Hietala, susanna.hietala@himos.fi, p. 040 759 7432