AVOIMET TYÖPAIKAT


Himos-Yhtiöt Oy hakee määräaikaiseen työsuhteeseen hiihtokeskus- ja ravintolatyöntekijöitä talvikaudelle 2019-2020. Töitä on tarjolla hisseillä, lumetuksessa, ensiavussa, lipunmyynnissä, vuokraamossa ja rinneravintoloissa (kokki ja salityöntekijä). Työ on pääosin osa-aikaista työtä viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Odotamme sinulta:

Eduksi luetaan haettuun työtehtävään liittyvä aikaisempi työkokemus sekä joustavuus sääolosuhteiden vaihteluista aiheutuviin muutoksiin.

Tarjoamme sinulle:

Työ on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan kauden alkaessa. Työtehtäviin ja alueen muihin palveluihin perehdytetään kauden alkaessa. Palkkaus on TES:n mukainen. Hiihtokeskuksen aukioloaikoina olemme savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävistä saat soittamalla numeroon 020 711 9100.

Täytä hakemus 3.11.2019 mennessä.

Kaikki hakijat saavat tiedon valinnoista marraskuun loppuun mennessä.

TYÖNKUVAUKSET

Hissityöntekijä työskentelee ulkona. Työnkuvaan kuuluu hissien valvonta ja asiakkaiden palvelu sekä muut rinnepalveluihin liittyvät avustavat työt. Työajat työtehtävien mukaan pääsääntöisesti klo 8-20 välisenä aikana.

Lumettaja työskentelee ulkona ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työnkuvaan kuuluu lumitykkien, letkujen, kaapeleiden siirtely ja valvontatehtävät. Työvuorot ovat klo 07-19 tai klo 19-07. Osa lumettajista jatkaa lumetuksen päätyttyä hissityöntekijöinä, jolloin työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-20 välisenä aikana.

Rinne-ensiavussa työnkuvaan kuuluu rinteissä loukkaantuneiden ensihoito paikan päällä ja ohjaus jatkohoitoon. Ensiapupäivystäjä toimii yhteistyössä hissityöntekijöiden kanssa. Vaatimuksena EA 1 ja 2 tai vastaavat ensiaputaidot esim. ammatin kautta. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 10-20 välisenä aikana.

Lipunmyyjä työskentelee lipumyynti- ja infopisteissä asiakaspalvelijana. Työnkuvaan kuuluu hissilippujen myynnin lisäksi, hiihtokeskuksen puhelinvaihteen hoito sekä caravanpaikkojen myynti ja vastaanotto. Rahankäsittely ja aikaisempi kassatyöskentely on eduksi. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 9-19.30 välisenä aikana.

Vuokraamotyöntekijä työskentelee asiakaspalvelijana osana vuokraamon tiimiä. Käytössämme on EasyRent vuokrausjärjestelmä. Työnkuvaan kuuluu lisäksi SkiShop tuotteiden myynti, hiihtokeskuksen puhelinvaihteen hoito sekä yleinen asiakkaiden neuvonta. Rahankäsittely, aikaisempi kassatyöskentely ja kiinnostus laskettelun harrastamiseen on eduksi. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 9-20 välisenä aikana.

Sali- ja keittiöapulasen työnkuvaan kuuluu siisteyden ylläpitäminen, astioiden plokkaus ja tiskaaminen sekä avustavat keittiö- ja salityötehtävät. Työ on asiakapalvelua ja työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-22 välisenä aikana.

Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua ja myyntityötä kassalla. Työnkuvaan kuuluu myös tavaratilauksien vastaanottaminen, siisteyden ylläpitäminen, astioiden plokkaus ja tiskaus. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-22 välisenä aikana.

Kokin työ on asiakaspalvelua, erilaisten ruokien valmistusta ravintoloissamme (lounas, fast food, keittolounas). Työnkuvaan kuuluu myös vitriinituotteiden valmistus ja esillelaitto, tavaratilausten vastaanottaminen sekä keittiön puhtaanapito ja tiskaaminen. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 8-22 välisenä aikana.


Minulla on ajokortti ja auto käytettävissä työmatkoihin
KylläEi

Ensisijainen vaihtoehtoni:

ravintolatyöntekijänä olen kiinnostunut seuraavista tehtävistä
kokkitarjoilijasali- ja keittiöapulainen


Toissijainen vaihtoehtoni:

ravintolatyöntekijänä olen kiinnostunut seuraavista tehtävistä
kokkitarjoilijasali- ja keittiöapulainen


Muuta

Minulla on hygieniapassi:
KylläEi

Kielitaito
Suomi

Englanti

Ruotsi

Venäjä

Viro

Saksa

Muu kieli

Peruskoulutus

Korkeakoulu- ja/tai ammattiopinnot sekä suoritetut tutkinnot

Viimeisin työnantaja

Tehtävänimike

Ajankohta

Kuvaus työtehtävistä

Muut työtehtävät

Oletko aikaisemmin työskennellyt Himoksella, missä tehtävissä?

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi, harrastuksistasi ja osaamisestasi?

Tähän voit liittää ansioluettelon

Tähän voit lisätä kuvan itsestäsi

Tietojani saa säilyttää ja niitä saa käyttää Himoksen muita avoimia toimia täytettäessä
KylläEi

*pakollinen täyttää