LIPUNMYYNTI

Länsirinteet

Länsirinteiden lipunmyynti palvelee aina länsirinteiden auki ollessa. Lipunmyynti alkaa 15 min ennen rinteiden avautumista ja loppuu 30 min ennen rinteiden sulkeutumista.

Lipunmyynti sijaitsee länsirinteiden juurella, HimosBistron pohjakerroksessa, osoitteessa Länsikeskuksentie 9.

Kaikki hissiliput ladataan Axess sirukortille. Mikäli sinulla ei vielä ole Axess sirukorttia, voit ostaa sirun myös lipunoston yhteydessä nettikaupasta ja noutaa sen Axess Pick Up Box -automaatista, joka sijaitsee ulkona, länsirinteiden lipunmyynnin edustalla. Automaatti toimii vuorokauden ympäri.

Katso aukioloajat.

Pohjoisrinteet

Pohjoisrinteiden lipunmyynti palvelee sesongin mukaan viikonloppuisin ja loma-aikoina pohjoisrinteiden auki ollessa. Lipunmyynti alkaa 15 ennen rinteiden avautumista ja loppuu 30 min ennen rinteiden sulkeutumista.

Lipunmyynti sijaitsee pohjoisrinteiden juurella, HimosCafén pohjakerroksessa, osoitteessa Patajoentie 210.

NETTIKAUPPA

Nettikauppamme palvelee vuorokauden ympäri. Nettikaupasta ostettu lippu on voimassa kyseessä olevan kauden ja aktivoituu ensimmäisellä hissinousulla lipun keston mukaiseksi.

TOIMITUSEHDOT

  • Pidätämme oikeuden määrätä, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloisenkin sesongin ja sään mukaan käytössä.
  • Useamman päivän hissiliput on aina käytettävä peräkkäisinä päivinä (poikkeukena 3/5 ja 5/7 hissiliput).
  • Kaikki hissiliput ovat firmakorttia ja vanhempainkorttia lukuun ottamatta henkilökohtaisia. Lippujen käyttöä valvotaan mm. lippuporteilla. Mikäli korttia käyttää muu kuin lipun omistaja, peritään 150 euron tarkastusmaksu.

Noudatamme toiminnassamme SHKY:n ja Kuluttajaviraston välisiä laskettelupalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot ovat saatavissa lipunmyynnistämme ja SHKY:n verkkosivuilla www.ski.fi.

AXESS-LIPPUJÄRJESTELMÄ

Hissilippujärjestelmämme toimii etäluettavilla Axess-sirukorteilla. Axess-sirukortin voit tarvittaessa ostaa lipunmyynnistä tai verkkokaupasta. Lippu on uudelleenladattava ja siihen voi ladata lippuja myös muissa Axess-lippujärjestelmää käyttävissä keskuksissa.

HYVÄKSYTYT MAKSUVÄLINEET

Käteinen ja yleisimmät pankki- sekä luottokortit.

Voit maksaa kassalla hissiliput myös alla mainituilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä, -mobiilisovelluksilla. Huomioithan, että nämä maksuvälineet ovat henkilökohtaisia ja seteleissä tulee olla kirjoitettuna käyttäjän nimi selkeällä käsialalla.

Edenred mobiili, Virikeseteli ja korttiSmartum mobiili, saldo, liikunta- ja kulttuurisetelitE-passiTyky-kuntoseteli ja -Online

Laskutusmyynnistä voit sopia myynti@himos.fi tai p. 020 711 9100