ALPPIHIIHTOSEURAT │KAUSI 19/20

Myönnämme alppihiihtoseuroille päiväkortit seurahinnoin kun hissiliput tilataan etukäteen, vähintään kahta vuorokautta ennen saapumista. Liput tulee noutaa ja maksaa yhden henkilön toimesta. Lippuja tulee lunastaa kerralla vähintään 2 kappaletta. Annamme ryhmälle yhden ilmaisen valmentajalipun 10 maksettua seurahintaista lippua kohti.

Ei päällekäisiä alennuksia.

Hissilippulipputilauksessa tulee ilmoittaa; seuran nimi, hissilippujen määrä, kesto sekä valmentajien / laskijoiden / huoltajien nimet sekä 7-11-v. iät.

Kaikki seuraliput tehdään kertakäyttöisille, etäluettaville lippupohjille, ellei asiasta toisin sovita. Huomioithan, että Himoksen kaikki hissiliput ovat henkilökohtasia (lukuun ottamatta vanhempainlippua ja yrityskausikorttia). Lippua ei tule luovuttaa toiselle osapuolelle. Väärinkäyttötapauksissa henkilökunnalla on oikeus estää palveluiden käyttö.

Alle 7-vuotiaat laskettelevat aikuisen seurassa kypärä päässä ilmaiseksi kaikilla rinteillämme (paitsi Lumimaassa). Lumilassa alle 7-vuotiaat viettävät aikaa vanhemman valvonnassa. Alle 4-vuotiaat touhuavat veloituksetta Lumilan aluelipun tai voimassaolevan hissilipun omaavan vanhemman seurassa.

Tiedustelut ja varaukset puh. 020 7119 100 tai sähköpostilla myynti@himos.fi

TOIMITUSEHDOT

  • Pidätämme oikeuden määrätä, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloisenkin sesongin ja sään mukaan käytössä.
  • Useamman päivän hissiliput on aina käytettävä peräkkäisinä päivinä (poikkeuksena 3/5 ja 5/7 hissiliput).
  • Kaikki hissiliput ovat firmakorttia ja vanhempainkorttia lukuun ottamatta henkilökohtaisia. Lippujen käyttöä valvotaan mm. lippuporteilla. Mikäli korttia käyttää muu kuin lipun omistaja, peritään 150 euron tarkastusmaksu.

Noudatamme toiminnassamme SHKY:n ja Kuluttajaviraston välisiä laskettelupalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot ovat saatavissa lipunmyynnistämme ja SHKY:n verkkosivuilta www.ski.fi.

SOPIMUSEHDOT

Hiihtokeskuspalveluiden sopimusehdotVälinevuokraamojen sopimusehdotHiihtokoulujen sopimusehdot

HYVÄKSYTYT MAKSUVÄLINEET

Käteinen ja yleisimmät pankki- sekä luottokortit. Laskutusmyynnistä voit sopia varauksen yhteydessä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oikeudet muutoksiin pidätetään.