HimosLumila

Himos-Lumila on koko perheen lumimaailma jossa viihtyy koko perhe. Lumila on avoinna länsirinteiden aukioloaikojen mukaisesti. Tarkista Lumilan rinteiden ja hissien aukioloajat rinneinfosta.

Noin kahden hehtaarin kokoisessa HimosLumilassa riittää puuhaa koko päiväksi! Alueella on neljä hissiä ja kuusi rinnettä laskettavaksi niin suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla kuin tubing-renkaalla.

Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat harjoittelurinteet Peikkorinne 1 ja 2, Joonan kumpu, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne. Rinteiden päälle laskettelijoita vievät Peikkosompa, Peikkonaru, Peikkomatto ja katettu mattohissi, Peikkometro. Alueella on myös leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen sekä karuselli. Eväitä voi mukavasti nauttia kolmella laavulla. Alueelta löytyy myös WC-tilat vaipanvaihtotasoineen.

Lumilaan pääsee aina voimassaolevalla kausikortilla ja hissilipulla (ei kertanousulipuilla). Lumilan aluelippuja voi ostaa lipunmyynnistä.
Lue lisää Lumilan lipuista >

Pääsymaksuun sisältyy Lumilan pulkkien, rattikelkkojen, liukumattojen ja tuubien vapaa käyttö. Huomioithan ruuhkaisina aikoina, että laskuvälineet kiertävät kaikkien käytössä.

Alle 7-vuotiaat viettävät aikaa Lumilassa vain huoltajan valvonnassa. Alle 4-vuotiaat touhuavat veloituksetta Lumilan aluelipun tai voimassaolevan kausikortin tai hissilipun omaavan huoltajan seurassa.

Isovanhemmat veloituksetta masavan aluelipullisen tai alle 4-v. kanssa.

Alkukaudesta rajoitettu määrä rinteitä käytössä.

LUMILAN ALUELIPUT

Huom! Maksimissaan 2 huoltajalippua per yleinen aluelippu. Isovanhemmat veloituksetta aluelipullisen tai alle 4-v. kanssa.
Huoltajaliput myynnissä vain lippukassalla.

Lipputyyppi
Kertakäyttöinen lippupohja
Omalle sirulle kassalta
Yleinen 4-v.13,50 €12 €
Huoltaja7 €7 €
Lipputyyppi
Kertakäyttöinen lippupohja
Omalle sirulle kassalta
Yleinen 4-v.9,50 €8 €
Huoltaja7 €7 €
Lipputyyppi
Kertakäyttöinen lippupohja
Omalle sirulle kassalta
Yleinen 4-v.24 €20,40 €
Huoltaja14 €14 €
Lipputyyppi
Hinta
Yleinen 4-v.28,50 €
Huoltaja21 €
Lipputyyppi
Hinta
Yleinen 4-v.56 €
Huoltaja49 €
Yleinen 4+v.
Hinta
ennakkohinta -10.12. saakka79 €
normaalihinta149 €

Lumilan 1-2 päivän liput tehdään kertakäyttöisille lippupohjille. 3 ja 7 päivän liput ladataan Axess sirukortille (á 7,50 €) ei sisälly hintaan. Kortti on uudelleen ladattava.

Alle 4-v. ilmaiseksi rinne-/aluelipullisen huoltajan seurassa.

Alle 7-v. Lumilaan vain huoltajan seurassa. Alle 7-v. laskevat ilmaiseksi kaikissa rinteissämme (paitsi Lumilassa) rinnelipullisen huoltajan seurassa. (Esimerkiksi, aikuisella on hissilippu/kausikortti – 4-6-v. lapselle tulee ostaa lippu Lumilaan. Muilla rinnealueilla lapsi laskettelee veloituksetta aikuisen seurassa.)

Lumilaan tarvitaan oma aluelippu. Lumilaan pääsee myös voimassaolevalla rinnelipulla (ei kertanousulipuilla).

Lumilan aluelippuja voi ostaa lipunmyynnistä sekä nettikaupasta.

Lumila Himos