Huolletuilla välineillä uuteen hiihtokauteen

Huolletuilla välineillä uuteen hiihtokauteen

Laskeminen on nautinto huolletuilla suksilla ja laudoilla. Vielä ehdit tuoda välineesi huollettavaksi ennen kauden alkua!
Säännöllisellä huoltamisella pidennät myös välineidesi käyttöikää. Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme huoltaa välineet Wintersteiger-huoltokoneella ja käsityönä.

Välinehuoltomme toimii ilman ajanvarausta, jonotus periaatteella Länsirinteiden välinevuokraamon yhteydessä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön huollon ajaksi tarvittavat laskuvälineet, jotta laskupäivää voi jatkaa huoletta myös välineiden huollon ajan.

Katso aukioloajat.

Perushuolto sisältää kanttien ja pohjien ajon sekä voitelun. Mikäli välineen pohjasta löytyy suuria naarmuja ja paikattavaa, voi täysihuoltokin olla tarpeen. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa arvioimaan välineidesi huoltotarvetta.

Asennamme myös uusiin välineisiin siteet paikalleen, tarkistamme siteiden säädöt laskijalle sopivaksi ja autamme parhaamme mukaan löytämään varaosat katkenneiden sträppien ja kadonneiden ruuvien tilalle.

Päivän huoltotilanne selviää parhaiten kysymällä paikan päällä. Muita välinehuoltoon liittyviä kysymyksistä voit tiedustella lisää vuokraamosta sähköpostilla vuokraamo@himos.fi tai soittamalla numeroon 020 711 9115, Länsirinteiden vuokraamo.

Maastohiihtosuksien osalta teemme puhdistuksia ja luistovoiteluita. Siteet kiinnitämme myös tarvittaessa.
Pohjien kuvioinnit ja pitovoitelut hoitaa Sportia Jämsä. Lisätietoja palveluista löydät Palvelut – Sportia Jämsä (sportiajamsa.fi)

Huoltohinnasto:

Lasketteulu -ja telemark sukset
Suksien täyshuolto, pohjien ja kanttien ajo, pohjien paikkaus ja voitelu 45€
Suksien perushuolto, pohjien ja kanttien ajo, pohjien voitelu 40€
Pikavoitelu (koneella) 7€
Kuumavoitelu (käsi) 20€
Siteiden kiinnitys alkaen 30€

Lumilaudat
Lumilaudan täyshuolto (pohjien ja kanttien ajo, pohjien voitelu + paikkaus) 55€
Lumilaudan perushuolto (pohjien ja kanttien ajo ja pohjien voitelu) 50€
Pikavoitelu (koneella) 7€
Kuumavoitelu (käsin) 25€

Maastohiihtosukset
Puhdistus alkaen 15€
Luistovoitelu 30€
Siteiden kiinnitys alkaen 30€

Artikkeli julkaistu 28.11.2022