HYVÄKSYTYT MAKSUTAVAT – Kausikortit

NETTIKAUPPA
Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 / Lutakonaukio 2
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

PAIKANPÄÄLLÄ
Käteinen ja yleisimmät pankki- sekä luottokortit, Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä – mobiilisovellukset.
Tarkistathan toimiston aukioloajat p. 020 711 9100.

MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA
Voit maksaa henkilökohtaisen kausikorttisi alla mainituilla liikunta- ja kulttuusiseteleillä, – mobiilisovelluksilla. Huomioithan, että edut ovat henkilökohtaisia ja seteleissä tulee olla kirjoitettuna haltijan nimi selkeällä käsialalla.

Edenred mobiili, Virikeseteli ja korttiSmartum mobiili, saldo, liikunta- ja kulttuurisetelitE-passiTyky-kuntoseteli

Olethan yhteydessä toimistomme henkilökuntaan myynti@himos.fi tai p. 020 711 9100.

LASKUTUS
Laskutusmyynti mahdollista vain yrityksille ja seuroille. Laskutusmyynnistä tulee aina sopia etukäteen myynti@himos.fi tai p. 020 711 9100
Yrityskortit voit tilata kätevästi nettisivullamme olevan tilauslomakkeen kautta.

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin. Hiihtokeskuksella on oikeus määrätä, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä.

Noudatamme toiminnassamme SHKY:n ja Kuluttajaviraston välisiä laskettelupalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot ovat saatavissa lipunmyynnistämme ja SHKY:n verkkosivuilta www.ski.fi.