KAUSIKORTTIEN MYYNTI JATKUU, EDULLISEMMAT HINNAT VOIMASSA 6.12. asti!

KAUSIKORTTIEN MYYNTI JATKUU, EDULLISEMMAT HINNAT VOIMASSA 6.12. asti!

Kauden 2022-2023 kausikorttien myynti jatkuu – varmista edulliset laskut ja kanttaa ostoksille!

Ostaessasi kausikortin 7.11.-6.12.
369 € (norm. 538 €) / Aikuinen
244 € (norm. 368 €) / Lapsi 7-11-v. ja Eläkeläinen

Ostaessasi Lumilan kausikortin 7.11.-6.12.
95 € (norm. 140 €) / 4+v.

Lue lisää Lumila kausikortista.

Voit ladata kausikorttisi jo olemassa olevalle Axess Smart Card-sirukortille. Jos sinulla ei ole sirukorttia, voit ostaa sen nettikaupastamme kausikorttioston yhteydessä, jolloin sirukortin hinta on 7 €.

SENIORIALENNUS MUUTTUU ELÄKELÄISALENNUKSEKSI
Seniorialennus 65-vuotta täyttäneille muuttuu kaudella 22/23 eläkeläisalennukseksi, ja koskee siis myös alle 65-vuotiaita eläkeläisiä. Eläkeläiskortti tulee esittää ostohetkellä, joten kausikortteja ei voi ostaa nettikaupasta. Laita eläkeläiskortistasi kuva sähköpostitse myynti@himos.fi ja saat ohjeet maksua varten. Lisätietoa puhelimitse 020 711 9100 puhelinvaihteen aukioloaikoina.

Yli 75-vuotiaat laskettelevat Himoksen rinteillä veloituksetta. Lisätiedot sähköpostitse myynti@himos.fi tai puhelimitse 020 711 9100.

Mountain Dew Snow Park muuttaa Pohjoisrinteille ja yhdistyy Rail Parkkiin
Viime kaudella päivitetyn ja kovan suosion saaneen Pohjoisrinteiden Railparkiin yhdistetään nyt myös hyppyalue. Himos Parkcrew työstää nykyiseen Tuolihissirinteeseen boxilinjan. Ylös pääsee ankkurihissillä tai kahden hengen tuolihissillä. Länsirinteillä jatkaa edelleen Murrin streettis.

KAUSIKORTTILAISTEN KANTA-ASIAKASEDUT

Himoksen henkilökohtaista kausikorttia esittämällä (ei yrityskortti eikä Lumilan kausikortti) saat luistavien laskujen lisäksi seuraavat rahanarvoiset kanta-asiakasedut:
– 10% alennus ravintolaostoista HimosBistrossa, HimosBuffetissa ja HimosCaféssa (alennus ei koske tupakka- ja alkoholituotteita)
– 20% alennus Himos Ski Shopista ja välinehuolloista
– 10% alennus hiihtokoulun yksityis- ja ryhmätunneista (alennus ei koske kursseja)
– sisäänpääsy HimosLumilaan
– 20% alennus päiväkortista yhteistyöhiihtokeskuksissa (Häkärinteet, Laajis, Peuramaa, Riihivuori, Vihti)

Edut ovat henkilökohtaisia ja edellyttävät, että kausikorttiin on noudettu kausitunniste 22/23 Himoksen lipunmyynnistä. Saadakseen edun, tulee kausikortti näyttää kassalla ennen ostotapahtumaa.


KAUSIKORTTIEN SEKÄ LUMILAN KAUSIKORTTIEN TOIMITUSEHDOT

 1. Kausikortti on henkilökohtainen ja sen myyminen tai luovuttaminen edelleen on kielletty. Kausikortti on voimassa kaudella 2022/2023 kaikilla rinnealueilla (Lumilan kausikortti Lumilassa).
 2. Kausikortti ladataan nettikaupassa ja se aktivoituu ks. kauden lipuksi, kun kortilla menee ensimmäisen kerran hissiportin läpi.
 3. Kortinhaltijan kuva tulee lisätä tilaukseen oston yhteydessä.
 4. Ostaessasi lasten (7-11-v.) kausikortin, varaudu todistamaan ikäsi henkilökunnalle niin tarvittaessa. (Senior 65+/Eläkeläinen kausikortit myynnissä ennen kauden alkua toimistolta sen aukioloaikoina ja kauden alettua lipunmyynnistä).
 5. Kausikortti ladataan vain Axess SmartCard sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipunoston yhteydessä hintaan 7 eur/kpl. Axess SmartCard ei sisälly kausikortin kampanja – eikä normaalihintaan.
  Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen Axess sirukortin tilalle asiakkaan on lunatettava uusi sirukortti, jonka hinta on 7 euroa. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.
 6. Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 7. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, perimme 150 euron tarkastusmaksun.
 8. Unohtuneen/kadonneen kausikortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 20 euron maksun.
 9. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairaustapauksissa lääkärintodistuksella. Tällöin perimme käsittelykuluina 15 eur/peruutus.
 10. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
 11. Kausikortti maksetaan oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta.

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Patrail Oyj, y-tunnus:2122839-7
Innova 2/Lutakonaukio 2
40100 Jyväskylä
Puhelin:0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kattaa yleisimmät luottokortit, kaikki kotimaiset pankit ja Paytrail-tilin sekä Jouston. Joustossa voit valita joko laskun tai osamaksun. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksutapana nettikaupassa. Halutessasi maksaa kausikortin ks. maksuvälineillä, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla myynti@himos.fi tai puhelimitse 020 711 9100.
Edenred mobiili, Virikeseteli ja -korttiSmartum mobiili, saldo, liikunta- ja kulttuurisetelitePassiTyky-kuntoiluseteli

Noudatamme Suomen hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.