Kuuntele tiesi Himokselle – Nextory

Kuuntele tiesi Himokselle – Nextory

KUUNTELE TIESI HIMOKSELLE – 45 PÄIVÄÄ 0 €

Halusit sitten nopeuttaa matkantekoasi tai rentoutua laskettelupäivän jälkeen hyvä kirja kuulokkeissa, nyt siihen on mahdollisuus. Lunasta Himoksen tarjoama 45 päivän ilmainen äänikirjaetu ja nauti kirjoista koko matkasi ajan tai virittäydy tunnelmaan jo ennen sen alkua.

Etsi lempikirjasi yli 300 000 kirjan valikoimasta ja vauhdita matkojasi Himokselle yhdessä kirjojen kanssa! Ota myös talteen kokoamamme kirjavinkit:

  1. Senja Larsen: Veikkauskratia
    Kirja kertoo kuinka Suomesta tuli riippuvainen peliriippuvaisista.
  2. Laura Arffman – Mona-Liisa
    Mona-Liisa Nousiainen eli ihmeellisen elämän: Hiihdon nuorten moninkertainen maailmanmestari eteni huipulle aikuisten maailmancupin osakilpailuvoittajaksi. Lahjoja riitti myös musiikkiin. Koskettava, ilon sävyttämä elämäntarina, joka valottaa hiihtouran taustoja sekä Mona-Liisan tuntemattomia puolia, äitiyttä ja ystävyyttä.
  3. Riina ja Sami Kaarla & Anders Vacklin – Lumen saartamat
    Lapin villi luonto ja elälimet lumoavat, mutta vauhdikas retki saa yllättävän käänteen, kun lumimyrsky estää kotiinpaluun.

Tarjous on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, hinta alkaen 9,99 €/kk. Tilauksella ei ole sitovaa määräaikaa ja sen voi perua maksutta ennen ilmaisjakson päättymistä.