LASKUOPPIA HIIHTOKOULUSTA

LASKUOPPIA HIIHTOKOULUSTA

Tutustu kurssitarjontaan ja varaa paikkasi ennakkoon klikkaamalla kurssin otsikkoa.

Hiihtokoulun toimisto sijaitsee länsirinteillä, Ski Shopin yhteydessä, HimosBistron pohjakerroksessa.

Mikäli tarvitse vuokravälineitä, varaa riittävästi aikaa asiointiin. Aikatauluongelmissa käänny Hiihtokoulun toimiston puoleen.

Maksa opetus aina ennen tunnin alkua joko hiihtokoulun toimistolla tai ennakkoon, mikäli se on varauksen yhteydessä mahdollista. Varusteet ja hissilippu eivät sisälly hiihdonopetuksen hintaan.

Hiihtokoulun kokoontumispiste on länsirinteillä hissien 14-15 ala-aseman läheisyydessä ja tunnistat sen rakennuksen katolla olevasta HIIHTOKOULU-kyltistä.

Avoimet ryhmätunnit 1 x 90 min

Avoimille ryhmätunneille ovat tervetulleita sekä lapset että aikuiset. Ryhmät ovat lähtökohtaisesti alkeisryhmiä, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan lasketteluvälineisiin sekä harjoitellaan mm. vauhdin säätelyä auraamalla ja hallittua pysähtymistä. Kurssilla opetellaan käyttämään hissiä omatoimisesti. Ikäsuositus lasten avoimiin ryhmiin 6-14 v ja aikuisten 15 ikävuodesta ylöspäin. Ryhmätunteja sekä suksi- että lautaopetuksessa.

Yksityistunnit 1 x 45 min

Yksityistuntilla saat yksilöllisempää ohjausta lajissa kuin lajissa. Yksityistuntia suositellaan myös alle 6-vuotiaille lapsille. Tiedustele vapaita aikoja sähköpostitse hiihtokoulu@himos.fi tai soita 020 711 9119 / 040 580 0902.

Artikkeli on julkaistu 15.2.2022
Artikkeli muokattu 8.3.2022