LUMILAN KAUSIKORTTIEN MYYNTI JATKUU, EDULLISEMMAT HINNAT VOIMASSA 6.12. asti!

LUMILAN KAUSIKORTTIEN MYYNTI JATKUU, EDULLISEMMAT HINNAT VOIMASSA 6.12. asti!

Kauden 2022-2023 Lumilan kausikortti myynnissä edullisemaan hintaan – varmista edulliset laskut ja kanttaa ostoksille!

Ostaessasi Lumilan kausikortin 7.11.-6.12.
95 € (norm. 140 €) / 4+v.

Voit ladata kausikorttisi jo olemassa olevalle Axess Smart Card-sirukortille. Jos sinulla ei ole sirukorttia, voit ostaa sen nettikaupastamme kausikorttioston yhteydessä, jolloin sirukortin hinta on 7 €.

Lumilan kausikortilla laskettelet edullisesti koko kauden noin kahden hehtaarin kokoisessa HimosLumilassa, jossa riittää puuhaa koko päiväksi! Alueella on neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä niin suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla kuin tubing-renkaalla laskemiseen. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat harjoittelurinteet Peikkorinne 1 ja 2, Joonan kumpu, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne. Rinteiden päälle laskettelijoita vievät Peikkosompa, Peikkonaru, Peikkomatto ja katettu mattohissi, Peikkometro. Alueella on myös leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. Eväitä voi mukavasti nauttia kolmella laavulla. Alueelta löytyy myös WC-tilat vaipanvaihtotasoineen.

Pääsymaksuun sisältyy Lumilan pulkkien, rattikelkkojen, liukumattojen ja tuubien vapaa käyttö. Huomioithan ruuhkaisina aikoina, että laskuvälineet kiertävät kaikkien käytössä.

Alle 7-vuotiaat viettävät aikaa Lumilassa vain huoltajan valvonnassa. Alle 4-vuotiaat touhuavat veloituksetta Lumilan aluelipun tai voimassaolevan kausikortin tai hissilipun omaavan huoltajan seurassa.

KAUSIKORTTIEN SEKÄ LUMILAN KAUSIKORTTIEN TOIMITUSEHDOT

 1. Kausikortti on henkilökohtainen ja sen myyminen tai luovuttaminen edelleen on kielletty. Kausikortti on voimassa kaudella 2022/2023 kaikilla rinnealueilla (Lumilan kausikortti Lumilassa).
 2. Kausikortti ladataan nettikaupassa ja se aktivoituu ks. kauden lipuksi, kun kortilla menee ensimmäisen kerran hissiportin läpi.
 3. Kortinhaltijan kuva tulee lisätä tilaukseen oston yhteydessä.
 4. Ostaessasi lasten (7-11-v.) kausikortin, varaudu todistamaan ikäsi henkilökunnalle niin tarvittaessa. (Senior 65+/Eläkeläinen kausikortit myynnissä ennen kauden alkua toimistolta sen aukioloaikoina ja kauden alettua lipunmyynnistä).
 5. Kausikortti ladataan vain Axess SmartCard sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipunoston yhteydessä hintaan 7 eur/kpl. Axess SmartCard ei sisälly kausikortin kampanja – eikä normaalihintaan.
  Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen Axess sirukortin tilalle asiakkaan on lunatettava uusi sirukortti, jonka hinta on 7 euroa. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.
 6. Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 7. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, perimme 150 euron tarkastusmaksun.
 8. Unohtuneen/kadonneen kausikortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 20 euron maksun.
 9. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairaustapauksissa lääkärintodistuksella. Tällöin perimme käsittelykuluina 15 eur/peruutus.
 10. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
 11. Kausikortti maksetaan oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta.

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Patrail Oyj, y-tunnus:2122839-7
Innova 2/Lutakonaukio 2
40100 Jyväskylä
Puhelin:0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kattaa yleisimmät luottokortit, kaikki kotimaiset pankit ja Paytrail-tilin sekä Jouston. Joustossa voit valita joko laskun tai osamaksun. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksutapana nettikaupassa. Halutessasi maksaa kausikortin ks. maksuvälineillä, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla myynti@himos.fi tai puhelimitse 020 711 9100.
Edenred mobiili, Virikeseteli ja -kortti │ Smartum mobiili, saldo, liikunta- ja kulttuurisetelitePassi │ Tyky-kuntoiluseteli

Noudatamme Suomen hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.