OMAT NOUSUPOLUT, RANDOHIIHTO TUTUKSI HIMOKSELLA

OMAT NOUSUPOLUT, RANDOHIIHTO TUTUKSI HIMOKSELLA

Lauantaina 22.4.2023 klo 10.00 – 13.00
Sunnuntaina 23.4.2023 klo 10.00 – 13.00

Hinta 80 €/hlö/päivä

Rando-kurssi (=skinnaus, ski touring) sisältää opastuksen randoilun saloihin ja turvalliseen liikkumiseen rinnealueilla ja lumitilanteen mukaan rinteiden ulkopuolella. Käydään läpi välineet ja niiden hallinta, sekä reittisuunnittelu ja siihen liittyvät perusasiast. Harjoitellaan sujuvaa liikkumista erilaisissa olosuhteissa, sekä nousuissa että laskuissa. Tilanteen mukaan pidetään evästauko, nautitaan kauniista maisemista ja liikkumisen iloista omilla poluilla.

Rando-hiihdossa tarvitaan kantapäät vapaaksi mahdollistava side, nousukarvat, pituussäädettävät sauvat, eteenpäin joustavat monot, nousuun ja laskuun sopiva vaatetus sekä repullinen reipasta mieltä.

Jos ei ole omia välineitä, välinevuokraus on mahdollista tehdä mm. Himoksen vuokraamosta, jossa muutamat randosukset nousukarvoineen vuokrattavissa. Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mono koko (tai pohjan pituus mm) siteiden säätöä varten. Vaihtoehtona on vuokrata esimerkiksi telemark- välineet. Nousukarvat on mahdollista lainata, vaatii ennakkotiedon.

Vuokratessasi varusteet, muista varata riittävästi aikaa vuokraamossa asiointiin. Vuokraamoon jonotetaan ulkona.

HUOM! Kurssilaisilla pitää olla hallinnassa laskemiseen perustaidot sillä välineellä, jolla osallistuu kurssille. Hiihtokoulussa on vastuuvakuutus opetuksen ajalle.

Kurssi totetuu, kun osallistujia vähintään 1 henkilö/päivä.

Ilmoittautumisen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen kurssille päättyy 24h ennen kurssin alkua.
Maksu paikanpäällä hiihtokoulun toimistolla. Hiihtokoulun toimisto sijaitsee Ski Shopin yhteydessä, käynti liukuovista sisään.

Kurssin peruutus kuluitta viimeistään 12h ennen kurssin alkua. Myöhemmin perutuista kursseista peritään peruutuskulut 50% kurssin hinnasta.

Lisätietoja sähköpostitse hiihtokoulu@himos.fi tai soita 020 711 9119 / 040 580 0902.