SKINNAUS / RANDOHIIHTO PÄIVÄ – OMAT NOUSUPOLUT

SKINNAUS / RANDOHIIHTO PÄIVÄ – OMAT NOUSUPOLUT

Sunnuntaina 20.3.2022 | 3.4.2022 klo 10.00-13.30
Lauantaina 23.4.2022 | 30.4.2022 klo 10.00-13.30

Hinta 80 €/hlö
Hintaan ei sisälly hissilippu eikä varusteet. Lippuja myynnissä lipunmyyntipisteessä ja nettikaupassa.

Rando-kurssi sisältää opastuksen randoilun saloihin ja turvalliseen liikkumiseen rinnealueilla ja rinteiden ulkopuolella omilla randoiluun soveltuvilla reiteillä (erilaisia vaativuustasoja). Opetellaan välineiden hallintaa (kalusto tutuksi), perustekniikoita ja sujuvaa liikkumista erilaisissa olosuhteissa, sekä nousussa että laskussa. Tilanteen mukaan pidetään evästauko, nautitaan kauniista maisemista ja liikkumisen ilosta omilla poluilla.

Rando-hiihdossa tarvitaan kantapäät vapaaksi mahdollistava side, nousukarvat, sauvat (teleskooppi), joustavat monot (ei kilpamonoja), hikiliikuntaan (nousuun) ja laskuun (tuulensuojaa) sopiva vaatetus sekä repullinen reipasta mieltä.

Välinevuokraus on mahdollista tehdä Pusun suksivalikoimaa käyttäen ( ei 3.4.), mutta vaatii omat monot (tavallinen alppikenkä käy, jos ei ole ns rando kenkää). Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa monon koko (siteiden säätö). Vaihtoehtona on vuokrata Himos vuokraamosta esimerkiksi telemark- välineet, johon sisältyy myös telemark- kenkä. Nousukarvat saadaan tarvittaessa lainaan, vaatii ilmoittautumisen etukäteen.

Vuokratessasi varusteet, muista varata riittävästi aikaa vuokraamossa asiointiin. Vuokraamoon jonotetaan ulkona.

Kurssi toteutuu kun osallistujia vähintään 3. Opetusryhmän koko max. 8 henkilöä.

HUOM! Kurssilaisilla pitää olla hallinnassa laskemiseen perustaidot sillä välineellä, jolla osallistuu kurssille. Hiihtokoululla on vastuuvakuutus opetuksen ajalle.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu 24h ennen kurssin alkua.
Maksu paikanpäällä hiihtokoulun toimistolla. Hiihtokoulun toimisto sijaitsee länsirinteillä Ski Shopin yhteydessä, käynti liukuovista sisään. Sen jälkeen kokoontuminen Länsirinteiden hiihtokoulun kokoontumispisteellä, hissit 14-15 alaaseman läheisyydessä.

Kurssin peruutus kuluitta viimeistään 12h ennen kurssin alkua. Myöhemmin perutuista kursseista peritään peruutuskulut 50% kurssin hinnasta.

Lisätietoja sähköpostitse hiihtokoulu@himos.fi tai soita 020 711 9119 / 040 580 0902.