TAMMIKUUSSA TAPAHTUU

TAMMIKUUSSA TAPAHTUU

Laskukausi on hyvässä vauhdissa ja rinteet huippukunnossa. Tule viettämään mukavaa talvipäivää Himokselle!

Lähes kaikki länsirinteet sekä Lumila ovat avoinna. Lauantaina 14.1. avataan siirtymärinteet länsi- ja pohjoisrinteiden välillä sekä luoteisrinteiltä ainakin Päivin kaarre. Ensimmäisten pohjoisrinteiden avausta tavoitellaan lauantaille 21.1.

Parkkilaskusta kiinnostuneille löytyy länsirinteiltä Murrin Streettis, jossa on eri tasoisia linjoja sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin laskijoille. Pohjoisrinteille avautuu uusi, entistä suurempi MD Snow Park lumetuksen edetessä.

Lumilassa vietät lisäksi mukavaa talvipäivää perheen kanssa harjoittelurinteissä laskien ja tuubimäessä liukuen. Uudessa suksikarusellissa voi harjoitella tasapainoa ja tutustua sompahissin käyttöön turvallisesti tasamaalla.

Tarkemmat rinnetiedot löydät aina rinneinfosta.

RINTEIDEN AUKIOLOAJAT

Rinteet ovat avoinna tammikuussa 29.1. saakka arkisin 12-19.30, lauantaisin 10-19.30 ja sunnuntaisin 10-17

Länsirinteiden lipunmyynti, vuokraamo, rinnealueen wc:t ja HimosBistro aukeavat 15 minuuttia ennen rinteiden avautumista.

Mahdolliset muutokset ja tarkemmat aukioloajat palveluittain löydät nettisivuiltamme.

RINNERAVINTOLAT

Länsirinteillä juotavaa ja syötävää on tarjolla arkisin HimosBistrossa klo 11.45-19.30 ja Ravintola Rinteessä klo 11-18. Viikonloppuisin tarjolla on lisäksi lounasbuffet HimosBuffetissa klo11.30-15.30 ja aitoja aasialaisia makuja ThaiQ-konttiravintolassa.

Pohjoisrinteiden rinneravintolat avaavat ovensa pohjoisrinteiden avaamisen myötä.

Laavuilla ja nuotiopaikoilla on myös mahdollisuus syödä omia eväitä aina rinteiden auki ollessa.
Lumilan laavuille pääset aluelipulla tai rinnelipulla makkaranpaistoon ja eväiden syöntiin.

RINNEPALVELUT

Tammikuussa ei ole arkisin rinteillä ruuhkaa, mutta lauantaisin saattavat palvelumme ajoittain ruuhkautua. Alla siis muutama vinkki asiointia helpottaamaan:

*Osta hissiliput ennakkoon netistä ja säästät –3 %. Nettikaupasta ostettu lippu aktivoituu ensimmäisellä hissinousulla lipun keston mukaiseksi. Lippujen toimintavarmuuden takaamiseksi, liput ladataan uudelleenladattavalle Axess Smart Card -sirukortille (7 €). Sirukortteja on ostettavissa myös HimosCenterin vastaanotossa.

*Osta hissiliput paikan päällä länsirinteiden lipunmyynnin edustalla olevalta automaattikassalta. Mikäli sinulla ei ole omaa sirukorttia, voit tulostaa sen oston yhteydessä automaattikassan vieressä olevasta pick-up boxista.

*Kirjaudu vuokraamon asiakkaaksi aina ennakkoon. Vuokraamon edustalla on myös opastetaulu, jossa olevan QR-koodin avulla pääsee siirtymään kirjautumissivulle. Vuokraamoon jonotetaan ulkona, joten huomioithan tämän pukeutumisessasi.

*Suksi-, lauta- ja murtomaasettien vuokraus alkaa Monolakontista, jossa voit sovittaa itsellesi sopivat monot. Siirry sen jälkeen palveltavaksi vuokraamon palvelutiskille. Mikäli vuokraat vain sauvat tai kypärän, voit vuokrata ne myös Ski Shopin kassalta (sisäänkäynti lipunmyynnin ja vuokraamon välissä olevista liukuovista).

*Ski Shop, säilytyslokerot, suksi- ja lautahuolto sekä Hiihtokoulun palvelupiste löytyvät HimosBistron pohjakerroksesta. Käy sisään lipunmyynnin ja vuokraamon välissä olevista liukuovista.

RINNEOHJELMAA

Test Center, Länsirinteet – Lauantaisin 14.1., 21.1. ja 28.1.

Kanttaa Test Centerille! Testattavana ja myytävänä on Rossignolin, Elanin ja Nordican suksia. Testissä myös PuSun Lappi-sukset sekä Nitron laudat. Tule siis testaamaan suksia ja lautoja veloituksetta! Tarvitset vain voimassaolevan rinnelipun ja omat monot.

World Snow Day 2023 – Sunnuntai 15.1.

Himos tarjoaa sunnuntaina 15.1. alle 12-vuotiaille lapsille kolmen tunnin liput ja varusteet 1/2 -hintaan. 6-11-vuotiailla lapsilla on myös mahdollisuus osallistua ilmaiseen alkeisopetukseen sekä suksilla että laudalla. Lisäksi Himoksen parkkitiimi opastaa Murrin Streetiksellä parkkilaskun alkeisiin sekä suksilla että laudalla. Opetukseen ilmoittaudutaan ennakkoon ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen viimeistään la 14.1. klo 16 mennessä.

Panda-pujottelu, Peikkorinne – Sunnuntaisin 15.1., 22.1. ja 29.1.

Tule mukaan kivaan Panda-kisaan! Ilmoittautumiset klo 13.45 hiihtokoulun kokoontumispaikalla, kisa alkaa Peikkorinteessä klo 14.
Sarjat: suksilla laskevat, alle 7-v, suksilla laskevat, 7-11 v ja lumilaudalla laskevat, alle 12 v. Ei osallistumismaksua, tarvitset vain voimassa olevan hissilipun tai Lumilan aluelipun. Kaikille osallistujille Pandan makeismaistiainen.

Alppihiihdon opettaja 1 – Kurssi Pe 20. – Su 22.1. ja La 28. – Su 29.1. SIIRRETTY 3.-5.3. ja 11-12.3.

Kiinnostaisiko sinua hiihdonopettajana toimiminen, omien taitojen ja tekniikan parantaminen sekä hauskan pitäminen mukavassa seurassa? Jos vastasit KYLLÄ, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alppihiihdon ohjaajakurssille. Kurssin ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 20.2.2023.

21.1. Suuri suksitestipäivä, Länsirinteet – Lauantaina 21.1.

Suuri suksitestipäivä Test Centerillä. Mukana mm. Atomic, Elan, Head, PuSu, Rossignol, Salomon ja Fischer. Myös Nitron lumilaudat. Tule testaamaan kauden uutuudet!

Kantapään kautta – Telemarkin alkeet – Lauantaina 21.1.

Kurssilla käydään läpi lajin perustaitoja ja tehdään päivän kyykkytreenimäärät täyteen. Lyhytkurssi on suunnattu vasta-alkajille. Kesto 90 min, hinta 80 €/hlö. Ilmoittautumiset klo 16 mennessä sähköpostilla hiihtokoulu@himos.fi tai paikan päällä. Kurssi totetuu kun ilmoittautuneita vähintään 4 henkilöä, maksimi 8 henkilöä.

KAMPANJAT

Tammikuussa lasketaan tarjoushinnoin maanantai- ja tiistai-iltaisin klo 15.30-19.30.

Tarjoushintaiset liput myydään lippukassalta ja ladataan Axess-sirukortille (á 7 €), sirukortti ei sisälly lipun hintaan.

Aikuiset 19€ (norm. 33 €)
Lapset 7-11-v. 11 € (norm. 19 €)
Eläkeläinen 11 € (norm. 19 €)
Lumila aluelippu 4+v. 6 € (norm. 7,5-9 €)

Tervetuloa nauttimaan tammikuun laskuista rinteillämme!

Artikkeli julkaistu 10.1.2023