JÄRJESTÄMME ALPPIHIIHDONOPETTAJA 1 -KURSSIN HIMOKSELLA TAMMIKUUSSA 2024

JÄRJESTÄMME ALPPIHIIHDONOPETTAJA 1 -KURSSIN HIMOKSELLA TAMMIKUUSSA 2024

Kiinnostaako sinua hiihdonopettajana toimiminen, omien taitojen ja tekniikan parantaminen? Himoksella tammikuussa järjestettävällä hiihdonopettaja-kurssilla pääset sekä hiomaan laskutaitojasi että opiskelemaan hiihdonopetuksen perusteita mukavassa ja samanhenkisessä seurassa.

Tarjolla oleva hiihdonopettajakoulutus jakaantuu kahteen osaan;       

​1. Itsenäisesti suoritettavaan etäopetukseen, jossa perehdytään laskettelun tekniikkaan ja perusteisiin, keskeisiin termeihin ja käsitteisiin, ja syvennetään välinetietoutta sekä opiskellaan pedagogiikan perusteita ja Werneri-konseptia. Verkko-opetuksen materiaaleihin on syytä varata aikaa muutama viikko ennen ensimmäistä lähiopetusjaksoa.

2. Kurssilaisten kanssa yhdessä suoritettavaan lähijaksoon, joka järjestetään Himoksella kahtena peräkkäisenä viikonloppuna 5.-7.1. (pe 5.1. aloitamme klo 9.00) ja 13.-14.1. Lähijaksojen aikana teoria viedään käytäntöön ja laitetaan ”suksi kulkemaan”.

Osallistujilta edellytetään hyvää laskutaitoa, kiinnostusta opetustyöhön ja vähintään 16 vuoden ikää (täytettävä 17 saman vuoden aikana). Jos olet epävarma taidoistasi, ota yhteyttä kurssin vetäjään ennen ilmoittautumistasi.

Kurssimaksu on 395€ + tarvittaessa hissiliput 100€ lähijakson ajaksi (5 päivää). Ruokailut ja mahdolliset majoitukset kukin hoitaa itse. Tarkemmat ohjeet, ennakkomateriaalin ja aikataulun saat ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu heti tai viimeistään perjantaina 15.12.2023

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Himoksen hiihtokoulussa, ole yhteydessä toiminnanjohtaja Minna Stenbergiin, puh. 040 545 0003 tai stenberg.askel@gmail.com. Himoset Hiihtokoulu osallistuu mielellään kurssisi kustannuksiin, mikäli sitoudut opettamaan Himoksella seuraavat kaksi kautta.

Lisätietoa kurssista antaa Suomen Hiihtokeskus (SHKY) ry:n auktorisoima kouluttaja
Timo Sohlberg
puh. 0400 816 454
timo.sohlberg@kolumbus.fi

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina yleisimmät verkkopankit, Visa, Master ja American Express kortit sekä Mobile Pay. Maksupalvelun tuottaja Paytrail Oy.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään 8, maksimimäärä on 12 osallistujaa.

Artikkeli julkaistu 13.11.2023