UUSI RAVINTOLOITSIJA HIMOKSEN OMIIN RINNERAVINTOLOIHIN

UUSI RAVINTOLOITSIJA HIMOKSEN OMIIN RINNERAVINTOLOIHIN

Himoslomat-konserniin kuuluva Krapina Oy toimii kaudesta 23/24 alkaen ravintoloitsijana HimosBistro-, HimosBuffet- ja HimosCafé -ravintoloissa. Krapina Oy harjoittaa ravintolaliiketoimintaa myös mm. Himos Areenalla, Ravintola Tuvassa, Mono pubissa ja Williin Länteen avattavassa Saluuna-ravintolassa. Liiketoimintakaupan taustalla on yhteinen tahtotila kehittää Himoksen rinneravintolapalveluita entistä vetovoimaisemmiksi ja vielä paremmin asiakkaiden tarpeisiin vastaaviksi.

Krapina Oy tulee vuokralaiseksi Himos-Yhtiöiden nykyisiin ravintolatiloihin ja tulee huomioimaan palveluissaan kaikenikäiset laskettelijat ja lumella liikkujat.

-Taroituksenamme on kehittää rinneravintolatoimintaa Himoksella entistä houkuttelevammaksi. Parhailla liiketoimintapaikoilla sijaitseviin rinneravintoloihin puhalletaan uutta henkeä, kunhan meille uusi liiketoiminta-alue saadaan ensin käynnistettyä. Entistä laajemman toimintaympäristön myötä pystymme tarjoamaan alueella töitä ympärivuotisemmin, mikä varmasti houkuttelee Himokselle entistä enemmän osaavaa työvoimaa, HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala kertoo.

Ravintoloiden aukioloajat ja menut löytyvät nettisivuilta rinneravintolat.fi

Henkilökohtaisen kausikortin haltijoille on kauden aikana tarjolla vaihtuvia etuja ja ne löydät Kausikorttilaisen edut -sivulta.

Artikkeli on julkaistu 7.12.2023