VIIKONLOPPUISIN LASKETAAN KAIKILLA RINNEALUEILLA

VIIKONLOPPUISIN LASKETAAN KAIKILLA RINNEALUEILLA

Lauantaina 22.1. avataan pohjoisrinteiltä Turistirinne (135/700 m), Kilparinne (135/600 m), Kumparerinne (140/700 m) ja Hiihtokoulurinne (40/300 m). Hiihtokoulurinne on kaikille laskettelijoille ilmainen! Näin ollen viikonloppuna on avoinna kaikkiaan 24 rinnettä ja tarvittaessa 15 hissiä sekä 2 Snow Parkkia länsirinteillä. Pohjoisrinteiden tuolihissi on vielä kunnostuksen alla, eikä se ole käytössä. Aukioloajoista poiketen myös luoteisrinteet ovat käytössä perjantaisin 4.2., 11.2. ja 18.2. klo 10-19.30.

PALVELUT LÄNSIRINTEILLÄ

Länsirinteiltä, HimosBistron pohjakerroksesta löytyvät seuraavat palvelut:

 • LIPUNMYYNTI – Suosittelemme hissilipun ostamista netistä, jolloin saat -5% alennuksen! Lipunmyynnin kassalla voit maksaa hissiliput liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä mobiilisovelluksilla.
 • LIPUNMYYNTIAUTOMAATTI ja PICK-UP BOX – Ulkona, pohjakerroksen sisäänkäynnin vieressä on automaatit, joilla ostat ja tulostat liput kätevästi itse.
 • VUOKRAAMO – Kirjaudu vuokraamon asiakkaaksi ennakkoon. Huomioi, että vuokraamoon jonotetaan korontilanteen johdosta ulkona.
 • RINNEALUEEN WC – Käydessäsi sisätiloissa, käytäthän maskia, joita on jaossa sisäänkäynnin yhteydessä.
 • SÄILYTYSLOKEROT – Vuokraa säilytyslokero Ski Shopin kassalta hintaan 5 €/päivä.
 • SUKSIHUOLTO – Suksihuollon asiat hoituvat Palautustiskin tai Ski Shopin kassan kautta. Sisäänkäynti pohjakerroksen liukuovista. Omien siteiden säätö onnistuu myös ilmavasti Test Centerillä, länsirinteiden alaosissa.
 • SKI SHOP – Shopista löydät pipot, hanskat, lasit, kypärät ja muut tarpeelliset tarvikkeet laskettelun oheen.
 • HIIHTOKOULU – Tiedustele vapaita aikoja Ski Shopin yhteydessä olevasta myyntipisteestä tai soita 040 580 0902.

Sähkö- ja hybridiautojen LATAUSPAIKAT löytyvät länsirinteiltä, toinen ramppi rinteiltä päin katsottuna. Operaattorina toimii PlugIt Finland Oy.

PALVELUT POHJOISRINTEILLÄ

Pohjoisrinteiltä, HimosCafén pohjakerroksesta löytyvät seuraavat palvelut:

 • LIPUNMYYNTI – Suosittelemme hissilipun ostamista netistä, jolloin saat -5% alennuksen! Lipunmyynnin kassalla voit maksaa hissiliput liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä mobiilisovelluksilla.
 • VUOKRAAMO – Kirjaudu vuokraamon asiakkaaksi ennakkoon. Huomioi, että vuokraamoon jonotetaan korontilanteen johdosta ulkona. Pohjoisrinteiden vuokraamosta löytyy vain laskettelu- ja lumilautailuvälineitä, ei murtomaahiihtovälineitä. Vuokraamon yhteydessä on myös pieni shoppi, jossa myytävänä mm. laseja, hanskoja, putkihuiveja ja muuta
 • RINNEALUEEN WC – Käydessäsi sisätiloissa, käytäthän maskia.

TAUKOPAIKAT JA RAVINTOLAT

Länsirinteillä laskettelijoita palvelevat HimosBistro, HimosBuffet, ThaiQ ja Ravintola Rinne. HimosBistro palvelee asiakkaita ravintolarajoitusten johdosta take away -periaatteella vielä klo 18.00-19.30. Istumapaikkarajoitusten johdosta HimosBistrossa on käytössä koronapassi. Muissa ravintoloissa asiointi ei edellytä koronapassia.

Pohjoisrinteillä laskettelijoita palvelevat sekä HimosCafe että Vuorikahvio. HimosCafé palvelee asiakkaita ravintolarajoitusten johdosta take away -periaatteella vielä klo 18.00-19.30. Istumapaikkarajoitusten johdosta HimosCaféssa on käytössä koronapassi. Vuorikahviossa koronapassi ei ole käytössä.

Omia eväitä voi syödä nuotiopaikoilla tai Lumilan laavuilla. Lumilaan pääsee aina voimassa olevalla hissilipulla.Nuotiopaikkoja löytyy länsirinteiden alaosista, länsirinteiden huipulta, Keski-Himoksen huipulta, luoteisrinteiden alaosista sekä pohjoisrinteiden alaosista. Nuotiopaikkojen sijaintia voi katsoa ennakkoon myös rinnekartoistamme.

LÄNSIRINTEILLÄ TAPAHTUU

Test Centerillä, länsirinteillä, voit testata Rossignolin, Elanin, Nordican ja PuSun suksia lauantaina klo 11-15. Tarvitset vain omat monot ja voimassa olevan hissilipun. Test Centerillä voit myös tarkistuttaa OMIEN SITEIDEN SÄÄDÖT.

Sunnuntaina järjestetään LASTEN PUJOTTELUTREENIT Lumilan Peikkorinteessä alle 12-vuotiaille klo 14.15-15.00. Kaikki osallistujat saavat Pandan makeismaistiaisen. Treeneihin ei ole erillistä osallistumismaksua, mutta Lumilaan tarvitaan aluelippu tai voimassa oleva hissilippu.

Sunnuntaina voit myös osallistua alppihiihtoseura Himoski ry:n AVOIMIIN RATALASKUTREENEIHIN Mökön rinteessä klo 11-13.

Tarkista aina ajantasaiset aukioloajat ja rinneinfo, ennen saapumistasi. Tervetuloa!

Artikkeli julkaistu 21.1., päivitetty 25.1.