HIMOKSEN LASKETTELUKAUSI 19-20 PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 22.3.2020 KLO 17

HIMOKSEN LASKETTELUKAUSI 19-20 PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 22.3.2020 KLO 17

Lapin hiihtokeskuksiin nyt viikonloppuna tapahtunut ryntäys ja siitä aiheutunut valtava mediakohu sekä nyt ilmoitettu Lapin keskusten sulkeminen tänään ja maanantaina pakottaa päivittämään tilanteen Himoksenkin osalta. Himoksen laskettelukausi päätetään tänään sunnuntaina 22.3. klo 17.

Olimme varautuneet päättämään laskettelukauden hallitusti ensi viikon lauantaina noudattamalla viranomaisten ja Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen ohjeita mm. etäisyyksien pitämisestä hississä, lopettamalla kaikki buffetruokailut ja tehostamalla käsihygieniaa sekä pintojen siivousta. Halusimme myös tarjota paikallisille lajin harrastajille mahdollisuuden pieneen henkireikään kaiken ahdistavan uutisoinnin keskellä. Lisäksi halusimme antaa sekä työntekijöillemme että sidosryhmillemme aikaa sopeutua tähän poikkeukselliseen tilanteeseen.

Lapin keskusten äkillisen sulkemisen myötä riskinä kuitenkin olisi, että asiakasmäärämme saattaisi kasvaa etelään palaavien laskettelijoiden vuoksi. Himoksen kävijämäärät ovat jo vähentyneet merkittävästi viimeisen puolentoista viikon aikana ja ovat muutenkin merkittävästi pienemmät kuin pohjoisen suurissa keskuksissa.

Pahoittelemme pikaisen päätöksen aiheuttamaa harmia ja pyydämme ymmärrystä. Kaikkien meidän terveys ja yhteiskunnan turvallisuus menevät tällä hetkellä kuitenkin kaiken edelle.

Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta monin tavoin haastavan talven osalta. Hoidetaan tämä meitä kaikkia koskettava tilanne yhdessä parhain päin ja nähdään rinteessä ensi talven tullen!

Pyydämme asiakkaitamme olemaan meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla markkinointi@himos.fi nettikaupasta ostettuihin hissilippuihin ja muihin palveluihimme liittyen.

Päivitetty 22.3.2020