LÄNSIRINTEILLE LISÄÄ LASKETTAVAA, POHJOISRINTEIDEN PÄÄLLÄ HIIHDETÄÄN

LÄNSIRINTEILLE LISÄÄ LASKETTAVAA, POHJOISRINTEIDEN PÄÄLLÄ HIIHDETÄÄN

Lumetuskelit ovat olleet suotuisat ja lauantaista alkaen saadaankin länsirinteille lisää laskettavaa. Lumien levitys ja rinteiden valmistelutyöt ovat parhaillaan käynnissä punaisessa Himmin rinteessä (120/550 m) ja mustassa Keskimaassa (148/630 m), jotka avataan huomenna lauantaina 9.1. klo 10. Himmin rinne avautuu normaalia kapeampana.
Keskimaa ja hissinro 10 ovat suljettuna 11.-15.1. alueella olevan lumetuksen ja rinnetöiden vuoksi.

Myös 4 hengen tuolihissi avataan länsirinteillä lauantaina. Muistathan tuolihissillä matkatessasi samat turvallisuusohjeet kuin muillakin hisseillä. Samaan tuoliin mennään vain saman seurueen jäsenten kanssa tai maskin kanssa turvavälit huomioiden.

Rinteet ja Lumila ovat tammikuussa avoinna arkisin klo 12-19.30, lauantaisin klo 10-19.30 ja sunnuntaisin klo 10-17.

Pohjoisrinteiden päälle on ajettu 4,2 kilometrin pituinen valaistu latu, joka on latumestarin mukaan kohtuullisessa kunnossa. Latu ajetaan seuraavan kerran, kun uutta lunta tulee hieman lisää. Ladulle pääsee länsirinteiltä autolla, pohjoisrinteiden päällä olevalta parkkipaikalta. Länsirinteiden lumetetulle ladulle on myös saatu lumet ja ne levitetään rinnekoneella heti kun kalustoa vapautuu rinnetöistä. Jämsästä ja Jämsänkoskelta, lyhyen ajomatkan päästä Himokselta, löytyy myös latuja.

Katso ajantasaiset rinnetiedot ja aukioloajat nettisivuiltamme, ajantasaiset latutiedot Jämsän kaupungin latukartasta.

Artikkeli julkaistu 11.1.2021.