LAUANTAINA AVATAAN BONUSRINNE JA TUUBIMÄKI

LAUANTAINA AVATAAN BONUSRINNE JA TUUBIMÄKI

Lumitykit syöksee lunta sellaisella voimalla, että lauantaina saadaan taas uusi rinne auki. Lauantaina 16.1. avataan musta Bonusrinne (nro 14). Murrin Streettikseen (nro 25) on valmistunut kaksi uutta boxia. Streettiksen lumetus ja muokkaus jatkuu vielä tulevalla viikolla. Lasten ja lastenmielisten riemuksi avausvuorossa on lisäksi Lumilan tuubimäki.

Keskimaa (nro 15) oli kuluneen viikon arkipäivät kiinni lisälumetuksen takia. Keskimaa ja Bonus ovat auki myös arkipäivisin tiistaista 19.1. alkaen. Maanantaina rinnealueella tehdään huoltotöitä.

Rinteet ja Lumila ovat avoinna tammikuussa arkisin klo 12-19.30, lauantaisin klo 10-19.30 ja sunnuntaisin klo 10-17.

Latutilanne alkaa olla ruhtinaallinen

Latutilanne on hyvä.

Pohjoisrinteiden päällä kiertävä, neljä kilometriä pitkä, valaistu latu on hyvässä kunnossa. Jos jyrkkä ylämäki ei huimaa, eikä suksi lipsu, voit hiihtää valaistulle kiepille Länsirinteiltä lähtevää nousulatua pitkin. Nousulatu on välttävässä kunnossa ja reitti on varsin vaativa. Pohjoisrinteiden päällä, ladun lähtöpaikalla on myös parkkipaikka.

Golfkentän latu on hyvässä kunnossa.

Länsirinteiden ja Pohjoisrinteiden välinen latu on pohjattu. Uraa pitkin pääsee hiihtämään.

Latumestari Matti Jokiniemi uskoo, että myös Juokslahden ja Patalahden välinen jäälatu saadaan hiihtokuntoon pian. Ennen jääladun avaamista jään paksuus mitataan.

Ensi viikolla latutilanne onkin jo ruhtinaallinen. Kaikki Himoksen alueen ladut saadaan hyvään kuntoon, kunhan pakkaset hieman hellittävät.

Tarkista avoinna olevat rinteet Rinneinfo-sivulta.

Täältä löydät rinteiden aukioloajat.

Latutilanteen näet tästä kartasta.

Artikkeli on julkaistu 15.1.2021