LAUANTAINA AVATAAN NELJÄ POHJOISRINNETTÄ JA SIIRTYMÄRINTEET

LAUANTAINA AVATAAN NELJÄ POHJOISRINNETTÄ JA SIIRTYMÄRINTEET

Pohjoisrinteillä avataan laskettelijoille lauantaina 30.1. klo 10 Turistirinne, Kilparinne, Kumparerinne ja kaikille ilmainen Hiihtokoulurinne.

Samalla avataan siirtymärinteet Länsi- ja Luoteisväylä.

Lauantaina ja sunnuntaina laskettelijoita palvelevat myös pohjoisrinteiden vuokraamo, lipunmyynti ja HimosCafe. Cafesta saa keittolounasta, pientä purtavaa ja kylmiä sekä kuumia juomia.

Kaikki länsirinteet ovat nyt laskettavissa, samoin Lumila kaikkine palveluineen. Länsirinteillä on avoinna myös Murrin Streettis ja iso MD Snow Park.

Lumetus pohjois- ja luoteisrinteillä jatkuu viikonlopun jälkeen.

Varaa ja maksa vuokravälineet ennakkoon. Osta liput ennakkoon ja säästä -5%.

Lauantai on Himoksella viikon vilkkain laskupäivä. Ennakoimalla voit lyhentää jonotusaikaa ja pääset nopeammin rinteeseen.

Voit vähentää odotusaikaa vuokraamoon noutamalla välineet länsirinteiden vuokraamosta jo perjantai-iltana ilman lisäveloitusta klo 18.30 jälkeen. Vuokraamo on avoinna perjantaina klo 19.45 saakka. Voit myös ennakkoon varata ja maksaa suksi- tai lautasetin lauantaille perjantaihin klo 12 mennessä. Valittavana on sekä Standard- että Superior-settejä. Settejä on toistaiseksi varattavissa rajoitettu määrä. Ennakkoon varatut ja maksetut välineet noudetaan Test Centerin yhteydessä olevalta noutopisteeltä.

Hissilipun voi niinikään ostaa jo edellisenä iltana länsirinteiden lipunmyynnistä, joka palvelee klo 19 saakka. Lipun voi kätevästi ostaa myös nettikaupasta, jolloin siitä saa lisäksi -5% alennuksen. Ladattavia sirukortteja voi ostaa myös HimosCenterin vastaanotosta.

Rinteet avoinna päivittäin klo 10 alkaen

Helmikuun alusta alkaen rinteet ovat avoinna maanantaista lauantaihin klo 10-19.30 ja sunnuntaisin klo 10-17. Arkipäivinä maanantaista perjantaihin laskettelijoiden käytössä ovat länsirinteet. Viikonloppuisin lasketaan kaikilla avoinna olevilla rinnealueilla. Hiihtolomista alkaen kaikki rinnealueet ovat käytössä päivittäin.

Tarkista aina aukioloajat ja rinneinfo ennen saapumistasi.

Kaikki Himoksen alueen ladut ovat hiihtäjien käytössä. Valtaosa laduista on hyvässä kunnossa.

Juttu on julkaistu 28.1.2021.