Lumilan mattohissi ja uusia rinteitä käyttöön

Lumilan mattohissi ja uusia rinteitä käyttöön

Peikkometro, Himoksen upouusi, katettu mattohissi, pyörähtää uudenvuodenaattona käyntiin Lumilassa uusien rinteiden kera. Viime viikonlopun tykkipakkaset tuottivat iloksemme sen verran lunta, että pääsemme vihdoin avaamaan Lumilaan uusia rinteitä ja hissejä.

Uudenvuodenaattona avataan Kanttipeikon ja Pikku-Sumpin rinteet. Koska varsinaista pulkka- ja tuubimäkeä ei lauhojen kelien johdosta saatu vielä lumetettua, Pikku-Sumpin rinne ja Peikkometro ovat toistaiseksi vain pulkkailijoiden ja tuubilaskijoiden käytössä. Peikkorinteestä siirretty naruhissi nostaa laskijoita Kanttipeikon rinteen huipulle.

Uudet, tunnelmalliset laavut Käkkärä ja sydämen muotoinen Sopukka kutsuvat makkaranpaistoon ja evästauon viettoon. Myös osa uusista leikkivälineistä on saatu asennettua laavualueen edustalle. Pulkat ja tuubit löytyvät laavujen vierestä varastotilasta. Lumilasta löytyy myös WC-palvelut vaipanvaihtotasoineen.

Lisärinteiden ja -hissien avaamisen myötä Lumilan liput ovat myynnissä uudenvuodenaatosta alkaen normaalihintaisina. Katso Lumilan aluelippujen hinnat.

Lumila on lumetettu, huollettu, valaistu ja valvottu alue. Toivomme, että viihdytte. Lumilan lisäumetusta jatketaan seuraavilla pakkasjaksoilla.

Artikkeli on julkaistu 31.12.2019