Pohjoisrinteille lisää laskettavaa – Tuolihissirinne avataan

Pohjoisrinteille lisää laskettavaa – Tuolihissirinne avataan

Pakkanen on paukkunut Himoksella siihen malliin, että pohjoisrinteille on luvassa lisää laskettavaa. Tuolihissirinne avataan lauantaina, jolloin pohjoisrinteiden rinnetarjonta täydentyy yhdellä punaisella, eli keskivaikealla, rinteellä. Pohjoisrinteillä avoinna ovat lisäksi Turisti-, Kilpa- ja Hiihtokoulurinne, joka on kaikille laskettelijoille ilmainen. Myös Keskimaan ankkurihissin nousulatu on saatu lumetettua ja se avataan lauantaina. Länsirinteillä on avoinna 12 rinnettä ja siirtyminen rinnealueelta toiselle sujuu luistavasti levennettyjä siirtymärinteitä pitkin.

Lumetusta on päästy jatkamaan toisen hiihtolomaviikon aikana vielä suljettuna olevilla rinteillä. Lisälumetuksella yöaikaan on vahvistettu myös avoinna olevien rinteiden pintaa ja rinteet ovat erittäin hyvässä kunnossa. Ennusteiden mukaan pakkaset jälleen hieman lauhtuvat, mutta seuraamme herkeämättä tilannetta ja lumetus jatkuu jälleen pakkasten salliessa. Lumetuksen etenemistä voi seurata rinneinfostamme.

Huomioithan, että rinteet suljetaan sunnuntaina 1.3. klo 17. Viikoilla 10 – 13 länsirinteet ovat avoinna maanantaina lauantaihin klo 10 – 19.30 ja sunnuntaina klo 10 – 17. Pohjoisrinteet ovat avoinna arkipäivinä klo 10 – 17, lauantaisin klo 10 – 19.30 ja sunnuntaisin klo 10 – 17. Lipunmyynti ja vuokraamo palvelevat arkipäivinä länsirinteillä, pohjoisrinteiden HimosCafésta voi ostaa valmiiksi ladattuja päivä- ja tuntikortteja pohjoisrinteiden aukiollessa. Rinteiden ja palveluiden ajantasaiset aukioloajat löydät myös nettisivuiltamme.

Artikkeli on julkaistu 28.2.2020