Golfkausi jatkuu pakkasiin

Golfkausi jatkuu pakkasiin

Himoksen 18-reikäinen par 72 -golfkenttä vihertää kutsuvasti kuin kesällä konsanaan. Pelikausi jatkuu aina pakkasiin asti, joten tervetuloa nauttimaan kauniista syyspäivistä huippukuntoiselle kentälle.

Kesällä 2013 avattu kenttä on kehittynyt isoin harppauksin viime vuosina. Puustoa, risukkoa ja aluskasvillisuutta on siistitty useiden väylien reunoilta helpottamaan pelaamista ja eritoten pallon löytymistä. Niin vieraspelaajat kuin Himos Golfin omat jäsenet ovat ottaneet ilolla vastaan tehdyt parannukset. Tästä kertoo jäsenmäärän, vieraspelaajien määrän kuin pelikierrosten hienot kasvulukemat.

Himoksen kenttä polveilee kauniissa keskisuomalaisessa maastossa. Oman viehätyksen pelaamiselle tuo vuorimaisema ja taustalla siintävät Himoksen rinteet. Rangen ja ykkösteen vieressä sijaitsevalla Klubilla on tarjolla pientä suolaista, kahvia ja muuta janojuomaa. Pro shopista löytyy Golf Skyn golftuotteita. Lisätietoja ja Klubin aukioloajat sekä kentän varaustilanteen voit tarkistaa www.himosgolf.fi. Nähdään viheriöillä vielä ennen lumetuspakkasia!

Artikkeli on julkaistu 27.9.2019