Rinnekoneet puskevat – Keskimaa-rinne avataan lauantaina

Rinnekoneet puskevat – Keskimaa-rinne avataan lauantaina

Punaiset PistenBully-rinnekoneet ovat työstäneet ahkerasti lumia Keskimaassa viimeisen lumetuksen jälkeen. Iloksenne saamme vihdoinkin kertoa, että Keskimaa-rinne ja neljän hengen tuolihissi avataan lauantaina 1. helmikuuta. Keskimaassa lasketellaan lauantaina klo 10-19.30 ja sunnuntaina klo 10-17.

Ensi viikolla maanantaista perjantaihin Keskimaa on suljettu. Pakkasten jatkuessa keskitymme Keskimaan levityslumetukseen ja Bonuksen  lisälumetukseen. Bonusta tavoitellaan avattavaksi lauantaina 8. helmikuuta. Mikäli helmikuun ensimmäisen puoliskon pakkaset ja kylmät toteutuvat toivotulla tavalla, siirtymärinteet Luoteis- ja Länsiväylä sekä ensimmäisiä pohjoisrinteitä avataan hiihtolomien alkuun lauantaina 15. helmikuuta.

Keskimaassa laskijoita pyydämme huomioimaan, että rinne on vaativa ja jyrkkä eikä sovellu aloittelijoille. Ankkurihissiä ei ole vielä voitu ottaa käyttöön nousuladulta puuttuvan lumen vuoksi. Pahoittelemme tilannetta tältä osin. Muutoin toivotamme kaikki Keskimaa-fanit ja muutkin tervetulleeksi viikonloppuna rinteille!

Artikkeli on julkaistu 30.1.2020