”Smurffin” kanssa mäenlasku on hauskempaa – ja turvallisempaa

”Smurffin” kanssa mäenlasku on hauskempaa – ja turvallisempaa

Hiihtolomaviikkojen tunnit myydään nyt, samoin helmi-maaliskuun viikonlopputunnit. Sesonkipäivinä on tarjolla paljon hauskoja ryhmiä lapsille ja aikuisille, alppilaskijoille ja lautailijoille, aloittelijoille ja jo hieman kokeneemmille. Kannattaa kysyä myös telemark- ja perhetunteja.

Uuden opetusasun myötä smurffeiksi nimetyt hiihdonopettajat rakastavat mäenlaskua ja tietävät, miten innostus tartutetaan oppilaisiin. Siinä on jo kylliksi syytä kiertää hiihtokoulun kautta mäkeen, mutta ehkä vieläkin painavampi syy on turvallisuus. Hiihdonopettaja tietää mäenlaskun riskit ja osaa valita sopivan haastavat olosuhteet sekä kehittävimmät harjoitukset kullekin oppilaalle. Smurffin palkkaamalla saatat välttyä myös perheporulta.

Kurvaa siis rinteeseen hiihtokoulun kautta, jos haluat aloittaa uuden harrastuksen turvallisesti, jos haluat päivittää laskutaitojasi, jos haluat kehittää tekniikkaasi tai jos kaipaat uusia haasteita. Himokseen smurffilaumassa on aivan loistavia, iloisia ja kannustavia opettajia – ja poikkeuksellisen taitavia laskijoita. Tervetuloa mukaan!

Artikkeli on julkaistu 6.2.2020