SULUN VAIKUTUKSET HIMOKSEN RINNETOIMINTAAN JA -PALVELUIHIN

SULUN VAIKUTUKSET HIMOKSEN RINNETOIMINTAAN JA -PALVELUIHIN

Kaikki rinteet ja rinnealueet ovat avoinna päivittäin, joten laskettelemaan mahtuu hyvin ja turvallisesti. Lipunmyynti ja vuokraamo palvelevat arkisin länsirinteillä ja viikonloppuisin lisäksi pohjoisrinteillä. Myös hiihtokoulu palvelee länsirinteillä arkisin ja viikonloppuisin. Rinteiden äärellä on saatavilla take away -ruokaa.

Himoksella on avoinna 26 rinnettä, 3 parkia ja HimosLumilan tuubi- ja pulkkamäki. Länsirinteet ovat avoinna maanantaista lauantaihin klo 10-19.30 ja sunnuntaisin klo 10-17. Pohjoisrinteet ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-17, lauantaisin klo 10-19.30 ja sunnuntaisin klo 10-17.

Ravintolasulun aikana HimosBistrosta ja HimosCafésta voi ostaa ruokaa ja kahvilatuotteita myös mukaan. HimosBistro on avoinna aina länsirinteiden aukioloaikoina ja vastaavasti HimosCafé pohjoisrinteiden aukioloaikoina. HimosBuffet on sulun ajan suljettu.

Katso täältä kaikkien palvelupisteidemme aukioloajat.

Nuotiopaikoilla ja laavuilla on pöytä- ja tuolirymiä, joilla voi laskupäivän lomassa viettää taukoa ja nauttia omia eväitä. Ravintoloiden, rinnealueiden ja Lumilan WC-tilat ovat sulun aikana käytössä normaalisti.

Artikkeli julkaistu 8.3.2021