VINKIT LAUANTAIN LASKETTELIJOILLE

VINKIT LAUANTAIN LASKETTELIJOILLE

Lauantai on Himoksella viikon vilkkain laskupäivä. Ennakoimalla voit lyhentää jonotusaikoja ja pääset nopeammin rinteeseen.

Vähennä jonotusaikaa vuokraamoon

Voit vuokrata välineet lauantaipäiväksi tai koko viikonlopuksi jo perjantai-iltana. Välineet voi noutaa länsirinteiden vuokraamosta ilman lisäveloitusta perjantaina klo 18:30 jälkeen. Vuokraamo on perjantai-iltana avoinna klo 19.45 saakka.

Vuokraamossa asiointi nopeutuu, kun kirjaudut vuokraamon asiakkaaksi ennakkoon tästä.

Huomioithan, että koronatilanteesta johtuen vuokraamoon jonotetaan ulkona. Muista kuitenkin turvavälit myös ulkona jonottaessasi! Sisätiloissa suosittelemme käyttämään maskia THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Hissilipun voit ostaa nettikaupasta

Hissilipun voit ostaa jo ennen laskupäivää nettikaupasta. Lippu ladataan Axess-sirukortille.

Mikäli sinulla ei vielä ole Axess-sirukorttia, voit ostaa sen lipunmyynnistä, HimosCenterin vastaanotosta tai nettikaupasta. Netistä ostetun hissilipun ja sirun voit tulostaa Länsirinteiden lipunmyynnin edessä olevasta Pick-up Boxista.

Länsirinteiden lipunmyynti palvelee perjantai-iltaisin klo 19 saakka.

Ennakkoon ostetuista lipuista saa nettikaupassa lisäksi -5% alennuksen.

Tauolle turvallisesti

Asiakkaiden terveysturvallisuus on otettu huomioon kaikissa Himoksen palveluissa. Esimerkiksi asiakastilojen paljon kosketeltavat pinnat, kuten ovenkahvat, vessat, maksupäätteet ja ravintoloiden pöydät ja tuolit, on käsitelty Nanoksi-pinnoitteella. Nanoksilla käsitellyt pinnat desinfioituvat valon vaikutuksesta. Tämä hävittää koronan lisäksi muutkin pöpöt.

Ravintoloissa on otettu käyttöön lisätilaa ja pidennetty palveluaikoja.

Bistro-ravintolan herkkuja voit nyt nauttia myös rakennuksen kylkeen pystytetyssä, lämmitetyssä teltassa. HimosBuffetin aukioloaikaa on pidennetty.

Tammikuun lauantaisin Buffet palvelee iltakuuteen saakka. Lounaan jälkeen ravintolassa on tarjolla kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä purtavaa.

Muista turvavälit myös ravintolassa asioidessasi. Sisätiloissa suosittelemme käyttämään maskia THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Artikkeli on julkaistu 21.1.2021