LUISTAVAT HIIHTOLOMAVIIKOT HIMOKSELLA

LUISTAVAT HIIHTOLOMAVIIKOT HIMOKSELLA

Tervetuloa viettämään hiihtolomaa Himokselle! Upeat lumimaisemat, monipuoliset rinteet sekä Himoksen ja Jämsän ladut kutsuvat lomalaisia ulkoilemaan. Lumilassa riittää myös puuhaa ja laskettavaa niin lasketteluvälineillä kuin tuubilla ja pulkallakin vaikka koko päiväksi.

RINTEIDEN AUKIOLOAJAT

Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 kaikki rinteet ja parkit sekä Lumila ovat avoinna lauantaista 20.2. – lauantaihin 6.3. klo 10.00 – 19.30. Sunnuntaina 7.3. rinteet ja Lumila suljetaan klo 17.

Viikosta 10 alkaen kaikki rinnealueet ovat avoinna päivittäin. Länsirinteet ovat avoinna arkisin klo 10-19.30 ja pohjois- sekä luoteisrinteet klo 10-17. Lauantaisin kaikki rinnealueet ovat avoinna klo 10-19.30 ja sunnuntaisin klo 10-17. Mahdolliset muutokset rinne- ja aukioloaikoihin päivitetään nettisivuillemme.

LIPUNMYYNTI JA VUOKRAAMO

Lipunmyynti palvelee hiihtolomilla 8 ja 9 päivittäin sekä länsi- että pohjoisrinteillä. Hissiliput saa kätevästi ostettua myös nettikaupastamme. Länsrinteillä voit ladata lipun myös uudella Axess-automaatilla, joka sijaitsee ulkona lipunmyynnin katoksen alla. Lipunmyynnin edessä on myös Pick Up Box -automaatti, josta voi tulostaa nettikaupasta tai automaattikassalta ostetun hissilipun.

Myös vuokraamopalvelut ovat saatavilla hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 sekä länsi- että pohjoisrinteillä. Uutena vuokraamon asiakkaana nopeutat asiointia kirjautumalla asiakkaksi jo ennakkoon. Vältät vuokraamon ruuhkaisimmat ajat asioimalla vuokraamoissa heti niiden auettua. Vaihtoehtoisesti voit myös varata ja maksaa vuokravälineet ennakoiduille ruuhkapäiville ennakkoon. Settejä on varattavissa rajoitettu määrä. Voit myös noutaa vuokravälineet laskupäivääsi edeltävänä iltana klo 18.30 jälkeen ilman lisämaksua.

Länsirinteiden vuokraamosta voi lasketteluvälineiden lisäksi vuokrata mm. Tunturin sähköpyöriä, murtsikoita ja lumikenkiä. Pelkät sauvat tai kypärän voi myös vuokrata Ski Shopin kassalta. Huomioi, että pohjoisrinteiden vuokraamossa ei ole vuokrattavissa murtomaahiihtosuksia.

RAVINTOLAT RINTEIDEN JUURELLA

Länsirinteillä hiihtolomalaisia palvelevat laskettelun lomassa päivittäin HimosBistro ja HimosBuffet. Bistrossa on ravintolan ala- ja yläkerran lisäksi lisätilana käytössä myös lämmitetty teltta, jonne käynti on tien puoleisesta tuulikaapista. HimosBuffet palvelee pienellä kahvilavalikoimalla lounasajan jälkeen lauantaisin klo 18 saakka. Länsirinteiden juurella laskettelijoita palvelee myös ThaiQ -konttiravintola (suljettu keskiviikkoisin). Pohjoisrinteillä laskettelijoita palvelee HimosCafé aina pohjoisrinteiden auki ollessa. Kaikista ravintoloista saa ruokaa myös mukaan. Taukoja voi laskettelun lomassa viettää myös laavuilla ja nuotiopaikoilla.

HIIHTOKOULU

Hiihdonopetusta on tarjolla länsirinteillä. MiniWerneri -kursseja on varattavissa nettisivuillamme. Hiihtokoulun myynti- ja varauspiste sijaitsee länsirinteiden Ski Shopissa. Hiihtokoulun kokoontumispaikka on länsirinteillä hissien 14-15 ala-aseman välittömässä läheisyydessä.

RINNEOHJELMAA

Rinnetapahtumia ja -ohjelmaa on tarjolla koronatilanteesta johtuen hiihtolomaviikoilla rajoitetusti. Test Center palvelee länsirinteillä päivittäin lauantaista 20.2. – lauantaihin 27.2. klo 11-15. Test Centerillä on lauantaina 20.2. paikalla lisäksi Elanin ja PuSu:n edustajat. Lauantaina 27.2. paikalla on Rossignolin edustaja. Sunnuntaisin järjestetään alppihiihtoseura Himoskin avoimet treenit Mökön rinteessä klo 10-12. Olet siis tervetullut kokeilemaan ratalaskua treenien aikana. Rataa pääsee laskemaan omatoimisesti Mökön rinteessä myös tiistaisin ja torstaisin klo 11-13. Maanantaisin ja perjantaisin ohjelmassa on rinnesuunnistusta ja keskiviikkoina kisaillaan HimosVertikaalissa. Gradian matkailualan opiskelijat järjestävät Lumilassa ohjelmaa perheen pienimmille arkipäivinä klo 10.30-12 ja 13-14.30. Tarkemmat tiedot ja mahdolliset muutokset ohjelmiin löytyvät Tapahtumat-sivultamme.

HIIHTOLADUT

Himoksen ja Jämsän ladut ovat nyt huippukunnossa. Himoksen alueella latujen lähtöpaikka on Keski-Himoksen alla olevan parkkipaikan (opaste Himoskylä) perällä. Golfkentällä kiemurtelee hiihdettäväksi helppoa latua myös perheen pienimmille ja vähemmän hiihtäneille. Himokselta on golfkentän ladun kautta latuyhteys myös Jämsään. Rinteiltä Patapirtille vievä latu ei ole käytettävissä lumivarma latu -projektin käynnistymisen myötä. Myös Himosrannan puolella on käynnissä metsätöitä, jotka voivat haitata hiihtämistä. Himokselta on lyhyt matka myös Jämsän Särkijärvelle, Moiskalantie 19, josta myös pääsee hiihtämään aina Juokslahdelle, Majatalo Morvaan saakka.

VINKIT TURVALLISIIN HIIHTOLOMAPÄIVIIN

Jotta hiihtoloman vietto sujuisi turvallisesti, muistathan rinteessä ja rinnepalveluita käyttäessäsi seuraavat asiat:

  • Lähde rinteeseen vain terveenä
  • Muista turvavälit sisällä ja ulkona
  • Muista käsi- ja yskimishygienia
  • Käytä maskia aina kun mahdollista, etenkin sisätiloissa
  • Hissiin vain oman seurueen kanssa
  • Asioi sisätiloissa ripeästi
  • Vältä ruuhkia

Olemme syksyn aikana tehneet toimintaamme monia muutoksia mahdollisimman turvallisen laskettelun ja työntekijöidemme työturvallisuuden varmistamiseksi. Tehtyihin muutoksiin ja varotoimenpiteisiin voit tutustua tarkemmin Koronainfo-sivullamme.

LOMAVINKIT HIMOKSEN JA JÄMSÄN ALUEELLA

Lue lisää luistavan hiihtoloman aktiviteeteista ja ravintolapalveluista nettisivuiltamme.

HYVÄÄ HIIHTOLOMAA JA LUISTAVIA LASKUJA!

Julkaistu 19.2.